Beden incelince çıtırlar pek havalı oluyorHerkesi çıtır yapmisiz abla iste ne güzel
Kolay gelsin
Daha iyi olman dileğiyle bitanem.iç titremem gecti ellerimin soguklugu gecti biraz daha iyiyim sukur
Günaydın kaptanim
Günaydın canimherkese günaydınn
Teşekkür ederim ablacim sizler sayesindeBeden incelince çıtırlar pek havalı oluyor
Neyse Çıtır Büşram normale döndü. Öbür kizlarimdan şimdilik ses seda yok.60kiloyum in stratejilerine göre bir plan yapiciz artık. Onun şiskolarinin odemleri çoktur. Onlar için önlemler düşünmeliyim.
Adımlara, suya ve egzersize ağırlık vermek şart.
Ana kaptanım sayfanda azimli, kararlı kızların var daha çok çıtırlar mezun edeceksin Allah'ın izniyle. İki menopozlun kilo verebiliyorsa burada bu senin büyük yüreğin ve iyi idareciligin sayesindedir.
Günaydın
Harika.Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım ❤ amann söyle Bi baktım çok kalabalık gecmis. 'Şimdi ve burada' olmak güzeldir ❤
Gun ay dıın.Günaydınnnn
Günaydın beybisi.Günaydın güzel takımın güzel insanları
Günaydın sana da canım.
Günaydın bebek. 82 olmuşsun.herkese günaydınn
44 beden bir çitirBeden incelince çıtırlar pek havalı oluyor
Neyse Çıtır Büşram normale döndü. Öbür kizlarimdan şimdilik ses seda yok.60kiloyum in stratejilerine göre bir plan yapiciz artık. Onun şiskolarinin odemleri çoktur. Onlar için önlemler düşünmeliyim.
Adımlara, suya ve egzersize ağırlık vermek şart.
Ana kaptanım sayfanda azimli, kararlı kızların var daha çok çıtırlar mezun edeceksin Allah'ın izniyle. İki menopozlun kilo verebiliyorsa burada bu senin büyük yüreğin ve iyi idareciligin sayesindedir.
Afiyet olsun canimBende kahvaltımı/öğle yemeğimi yedim.
İlk öğün 11.45
7-8 yk mantar kavurması, üzerine biraz kaşar peyniri (1 haftadır sabah kahvaltı yapıp öğleni atlatınca canım yemek yemek istedi bugün)
Şimdi su içmeceler..60kiloyum
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Bugün iyi hissediyorum evet. Kafam biraz dumanlıDiş ağrısı zordur çekimde sıkıntılı olmuş ama yarına daha iyi hissedersin günden güne iyileşirsin canım
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 20.Etap Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 65.8 2 @fesang Kırmızı 63.5 3 @ugurbocuuu Kırmızı 60.2 4 Amine Busra Kırmızı 69.8 5 @EppekArasi Kırmızı 75.25 6 pastelfit Kırmızı 66.2 7 O oya17 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 60kiloyum Mavi Kaptan 84.9 2 @dolunaydagel Mavi 82.8 3 Hallederiz Mavi 86.0 4 @Migim Mavi 70.3 5 @DeryaOnDiet Mavi 73.5 6 @UcurtmaAvcisii Mavi 86.5 7 Cordelia Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 @MaYa_MiLa Yeşil 56.5 2 @sara_28 Yeşil 3 @sengulll Yeşil 77.5 4 @HanimKelesimiGetir Yeşil 61.1 5 @KarlarKralicesi
Dişzedegillerin en güccük gizi napan abamTüüüünaydııııın
Başın yine dumanlıBugün iyi hissediyorum evet. Kafam biraz dumanlıçok korktum da başıma vurdu
Eline sağlık canım
Sağlıklı günler canısıTüüüünaydııııın
Tunaydin ablacimTüüüünaydııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?