- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
Afiyet olsun.Bugun ki menüm
Sabah
2 adet h. Yumurta
Adet domates
7,8 zeytin 3 dilim ekmek
Ara
1 dilim baklava
Aksam
1 kase Mercimek çorbası
1 kase salata
1 adet fırında tavuk budu
5,6 turşu
Ayran
Bol bol su
Bende hafif atlatmıştım ki bu bile zordu Allah hastalara yardım etsin bitmedi gitti sevdiklerimize hasret kaldık bildiğin asosyal olup çıktık ne bileyim offf offffEvet canım. Cidden çok değişik bir şey. Üstelik ben hafif atlattım sayılır. Allah yardım etsin. Bir türlü bitmiyor.
Afiyet olsun canım.30 Ocak Menüm
9.30: 5 parça kaşık dökmesi
1 dilim peynir
8 zeytin
5-6 parça fırında patates
16.00: 1 kase yoğurt
18.30: 1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 yk kıyma kavurma
Bi küçük kase turşu
2 lt su
Eki Görüntüle 2997748
60kiloyum
Cordelia
Sorma ben 3 ay hasta olmayacağım. Ama tasiyici oluyormusum. Yine sarılmak yok. Allah beterinden korusun.Benfe hafif atlatmıştım ki bu bile zordu Allah hastalara yardım eydşn bitmedi gştti sevdiklerimize hasret kaldık bildiğin asosyal olup çıktık ne bileyim offf offff
yok işe gitmeyeceğim zaten. hastane uzak gidecek halim yok. c vitaminine başladım. zaten D vitamini de içiyorum.Ah canim iş arkadaşinda varsa olabilir. Bence baskalarini tehlikeye atmadan test yaptirsan iyi olur. Sende bağışıklik guclendirici seylere basla
Geçmiş olsun canımyok işe gitmeyeceğim zaten. hastane uzak gidecek halim yok. c vitaminine başladım. zaten D vitamini de içiyorum.
Yarinda beni boyle sevgiyle kucakla ablaNorth River canım sağlıklı musmutlu güzel bir ömrün olsun.
Doğum günün yeni yaşın kutlu olsun.
İyi ki bizim arkadaşımız olmuşsun.
Cok gecmis olsun canimDaha ıyiyiz benim çok kötü bel agrım var çocuklar iyi çok şükür karlı günlere geri döndük
Anam bide pasta yapmis
Gozun aydin canim
Sagol canim benim
Ben de regli oldum. Takıma o yuzden girmedim. Çok şiştim ben ya. Durmadan yiyorum.1 saat once de reglimi oldum Elhan ablanin gazabindan Allah beni korusun
Yapma bebegim yaBen de regli oldum. Takıma o yuzden girmedim. Çok şiştim ben ya. Durmadan yiyorum.
Az sonra yapacağım inşallah. Cumadan itibaren yemem.Yapma bebegim yayeme canım evaya dön eva seni çok özledi
Neden cumaAz sonra yapacağım inşallah. Cumadan itibaren yemem.
Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirimAfiyet olsun.Anam menü de yazmasaniz geleceğiniz yok.
Kiyamam ya canın sağ olsun bitanem sana bir şey olmasın napim capon diyetini üç güne çıkarayım artık1 saat once de reglimi oldum Elhan ablanin gazabindan Allah beni korusun
geçmiş olsun canım.Migrenim tuttu kızlar erken yatacağım bugün.hepinize iyi geceler
Oyy Allah yardımcın olsun.Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?