Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirim
Tatlım bak bu duygusallığın çocuğuna da geçer böyle yapma. Keyfi çalışmiyorsun hayat mücadelesi veriyorsun. Faturalar belimizi büktü. Hangi ana yavrusunu atıp işe gitmek için sevinir. Mecbur olmasan yapar mısın? Çocuğun bu yaşta belki bunu anlamaz ama senin enerjinin düşüklüğünü hisseder. Üstesinden gelirsin ağlarım maglarim yok. Yüreğine taş bas Her türlü hazırlığını yap. Allah'a dua et yardım etmesini iste.

Son düzenleme:
Oyy Allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür 2derim
teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 arada

Bu capon ne dir ?
yenir'mi yutulur 'mu Elhan

Çok teşekkür 2derim

teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 arada
Yüreği güçlü anam benim Hayirlisiyla sağ salim huzurla git gel evine. Çocuğuna kim bakacak nefesim ? Allah yardımcın olacaktır kalbini ferah tut.

Yüreği güçlü anam benim Hayirlisiyla sağ salim huzurla git gel evine. Çocuğuna kim bakacak nefesim ? Allah yardımcın olacaktır kalbini ferah tut.
Şimdilik eşim bakacak kışın işleri durdukları için yarım gün bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…