Tatlım bak bu duygusallığın çocuğuna da geçer böyle yapma. Keyfi çalışmiyorsun hayat mücadelesi veriyorsun. Faturalar belimizi büktü. Hangi ana yavrusunu atıp işe gitmek için sevinir. Mecbur olmasan yapar mısın? Çocuğun bu yaşta belki bunu anlamaz ama senin enerjinin düşüklüğünü hisseder. Üstesinden gelirsin ağlarım maglarim yok. Yüreğine taş bas Her türlü hazırlığını yap. Allah'a dua et yardım etmesini iste.Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirim
tüm 5 yumurta hem de haşlanmışKiyamam ya canın sağ olsun bitanem sana bir şey olmasın napim capon diyetini üç güne çıkarayım artık
Geçmiş olsun canımMigrenim tuttu kızlar erken yatacağım bugün.hepinize iyi geceler
Amin canım amin1 saat once de reglimi oldum Elhan ablanin gazabindan Allah beni korusun
Yarın değil her gün seni sevgiyle kucaklarimYarinda beni boyle sevgiyle kucakla abla
Cok gecmis olsun canim
Anam bide pasta yapmis
Gozun aydin canim
Sagol canim benim
Yenilmektense yerim ben.tüm 5 yumurta hem de haşlanmışmümkünü yok yiyemem
Ya migim. Yitikler götürsün seni.Neden cumasarıdasın ben sarıda bile yitik yaptım masterfitde olmasan da başla bence
Çok teşekkür 2derimOyy Allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 aradaTatlım bak bu duygusallığın çocuğuna da geçer böyle yapma. Keyfi çalışmiyorsun hayat mücadelesi veriyorsun. Faturalar belimizi büktü. Hangi ana yavrusunu atıp işe gitmek için sevinir. Mecbur olmasan yapar mısın? Çocuğun bu yaşta belki bunu anlamaz ama senin enerjinin düşüklüğünü hisseder. Üstesinden gelirsin ağlarım maglarim yok. Yüreğine taş baş. Her türlü hazırlığını yap. Allah'a dua et yardım etmesini iste.
Bu capon ne dir ?O şey bana hiç iyi gelmiyor herkesin sindirim sistemini calistiriyormus benimkini durduruyor öyle yulaf mulaf yemem ben yaaabeni ac bırak ama sevmedigim birseyi yedirme
Benim artık dışardan bakınca da çok güzel farkediyor kilom bugün çok güzel birşey oldu aynada kendimi baya zayıflamış gördüm sonra hemen tartıldım yarın için korkma ben tamamım emin ol tartıda da güzel geleceğin caponu da çok güzel yapacağım
hiç bulaşma tatlım
İçimdeki meraklı Melahat'ı susturamiyorumhiç bulaşma tatlım
Yüreği güçlü anam benimÇok teşekkür 2derim
teşekkür ederim iyi geldi yaa bir yandan da yürüyeceğim için mutluyum 2 duygu 1 arada
Capon saf protein diyeti canim.
Şimdilik eşim bakacak kışın işleri durdukları için yarım gün bakacakYüreği güçlü anam benimHayirlisiyla sağ salim huzurla git gel evine. Çocuğuna kim bakacak nefesim ? Allah yardımcın olacaktır kalbini ferah tut.
Baktım şimdi Google amcam danCapon saf protein diyeti canim.
Tüm gün yumurtaBaktım şimdi Google amcam danben bir senedir böyle besleniyorum ..
sabah yumurta, akşam et tavuk salata. hicde bir haftada 5 kilo gitmedi
Gözün arkada kalmayacak çok sevindim. Yarım gün nedir ki çabucak geçer .Şimdilik eşim bakacak kışın işleri durdukları için yarım gün bakacak
Beni çok güzel motive ettin Elhan cımGözün arkada kalmayacak çok sevindim. Yarım gün nedir ki çabucak geçer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?