AyaktaBenim beyiminElhan 'ımın beyinden neyi eksik o da beni ciğerciye götürdü daha doğrusu ablamlar abimler annemler hep beraber gittik :)) bir lokma bile lavaş yemedim yanımda öyle masum masum durdular. Yemekten sonra herkes tatlı yedi ben yemedim sırf bunlarin hatrına yarın tartıda eksi gormeliyim
2 yaştan bildiriyorum takatim kalmadiDüşerim canım inşallah çok açım bakma onlar ne ki helvayı felan kalıbıyla yerim ben hiç abartı değil bu bir çatal helva yok sayılıyor
Patates 1 tabak yerine 5 10 tane bu da aynisekilde
Bunlar benim normalde yediğim şeyler diyet döneminde sadece miktarını ayarlıyorum yani uzak duramam hep pirinç yemiyorum mesela ama pirinç pilavı yaptığım gün de normalde yedigimin 3 te biri kadar yiyorum benim karbonhidrat da çok çok ihtiyacım var tek tip beslenmiyorum mesela tamamen yağsız tuzsuz yedigim salatayi menüye bazen yazmıyorum kalori değeri pek yok diye vitaminlerimi de alıyorum sadece meyve işi zorluyor sevmeyince yoksa yoğurdum.peynirim yumurtam sebzem et balık tavuk hep oluyor beyaz ekmek hiç yok ayarliyorum
Bahane ettiğimizi düşünüyorlar ama mesela benim oğlum 15 aylik 11 kilo kocaman bir çocuk ve ben onu 10 gündür nerdeyse tamamen kendi bedenimden besliyorum bütün enerjisini benden alıyor kulak enfeksiyonu oldu hasta hic birşey yemiyor antibiyotik kullandı doktor bol bol emzir dedi öyle sadece proteinle beslenemem basit şekerler çok gerekiyor normalde ne yiyorsam onu azaltiyorum canım
Turşuyu ekmekle yerken şimdi ekmeksiz mesela
Şimdi de çok acıkmış olarak yattım oğlan yine öyle bir süt emdi ki herşey ona gitti
Gecmis olsun canim. Nasilsin simdi?Sorma ben 3 ay hasta olmayacağım. Ama tasiyici oluyormusum. Yine sarılmak yok. Allah beterinden korusun.
Gecmis olsun canim. Iyi gecelerMigrenim tuttu kızlar erken yatacağım bugün.hepinize iyi geceler
Canimmm keşke ama onlar bana fayda etmiyor artık. Çok severim çok da yerim yine de :) artık uğraşmayacağımAcı biber turşusu ye sabaha hiç bisey kalmaz ben yedim bakalım ne olacaknormalde çok etki ediyor ama tartı günü stresiyle benim bağırsaklarıma kal geliyor
Ah bilmez miyim canım emzirdigim 3. Çocuk2 yaştan bildiriyorum takatim kalmadi
Magnezyum da mı fada etmiyor magnezyum muhakkaketki eder yan etkisiz kesin çözümCanimmm keşke ama onlar bana fayda etmiyor artık. Çok severim çok da yerim yine de :) artık uğraşmayacağım
Benim ikinci bebegim ama ilki emmedi. O yuzden bu emsin çok istemiştim ve çokta çabaladim. Ama artik 2 yaş bitiyor bende kendi tedavilerime bakmak istiyorum. Ozellikle ilaç kullanamamak çok yipratici. İnşallah martta kolayca birakiriz..Ah bilmez miyim canım emzirdigim 3. Çocuk
Ya ben emzirmeyi çok seviyorum abiler büyüdüğünde bu oğlumu istediğim dönem yandım Allahım emzirmek gibi muhteşem bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorum diye
Biraz yemek yemeye başlasa zaten alerjik olduğu için doyumluk ek gıdaya 10 11 ay olana kadar geçemedik yeni yeni yiyordu ki hastalandı şimdi yeniden toparlanıyor gibi hastalığı antibiyotik bitti easy fish oil veriyorum ortaya iyi gelsin diye cocuk biraz yerken daha kolay oluyor ama safi emzirmek tüketiyor insanı ya
Bu saatte zor bıraktırdım, şimdilik fena değil . Herhalde 5. Bölümdeyiz.Ben de çok sevdim en çok chaong san mi ne? Şu sürekli tekme yiyen çocuk onu çok sevdim. Dizi harika tam benlik. Son iki bölüm bozmazsa 8 verdim.
Sporda zorladın mı acabaBacagima bir ağrı girdi geçmiyorcocuklar anca uyudu uyumam lazim, sanki bacak kemigimi kakıyolar nasil acayip aciyo
Allah gücümüzü arttırsın canım hayatımızın en güzel günlerinden geçiyoruz ben doyum almaya bakıyorum çok özleyeceğimi biliyorum herşey bir zaman sonra yoluna giriyor düzen oturuyor nasılsaBenim ikinci bebegim ama ilki emmedi. O yuzden bu emsin çok istemiştim ve çokta çabaladim. Ama artik 2 yaş bitiyor bende kendi tedavilerime bakmak istiyorum. Ozellikle ilaç kullanamamak çok yipratici. İnşallah martta kolayca birakiriz..
Benim ki geçen sene ek gida konusunda cok iyiydi. Ne verirsek yerdi kendi de isterdi. Bu sene ablanin okula başlamasiyla çok hastalandilar ve her seferinde iştah biraz daha gitti ve dedigin gibi surekli emmeye gelmesi artik bende sinir yapmaya başladi..
Emzirme konusunda dedigim gibi cok isteyerek ve hatta cok şey yasamama ragmen sütüm kacmasin tek derdim her zaman bu oldu. Kgyu bile o yüzden onemsemedim 9 aylik olana dek diyet yapmadim. Dedigim gibi ek gida alimi iyiydi gecen sene bende hem emzirip hem diyetimi yapabildim. Bir yanim üzülüyor çünkü başka çocuk istemiyorum, bir daha yaşayamayacaksin diyor. Bir yanimda artik yeterince hakkini aldi, bir an evvel hayatimi duzene sokmak istiorum.cunku insanlarin yaninda bile üzerime saldirip süt diye bağırmaya başladıAllah gücümüzü arttırsın canım hayatımızın en güzel günlerinden geçiyoruz ben doyum almaya bakıyorum çok özleyeceğimi biliyorum herşey bir zaman sonra yoluna giriyor düzen oturuyor nasılsa
Bacağın neden ağrıyor magnezyum kullan sağlık ocağına yazdır da magvital magnorm gibi şase içecek şeklinde kaslara çok iyi geliyor ben hap formunda kullaniyorum
Aslinda yürüyüş cok yapamadim adimlari bile tamamlayamadim. Ama anneme giderken parktan dolanayim dedim orasi buzluydu biraz düşer gibi oldum acaba zorlandi mi o andaBu saatte zor bıraktırdım, şimdilik fena değil . Herhalde 5. Bölümdeyiz.
Sporda zorladın mı acaba
Ters hareket oldu belki, allah korusun düşmemişsin neyse ki. Geçmiş olsunAslinda yürüyüş cok yapamadim adimlari bile tamamlayamadim. Ama anneme giderken parktan dolanayim dedim orasi buzluydu biraz düşer gibi oldum acaba zorlandi mi o anda
Kurban olurum aklı iyice eriyor çok zor vazgeçecek sen de zorlanacaksin yavaş kes de hormonların birden düşmesin birden çakılıyor yoksa bunalım yapıyor ben de çok ciddi depresyon yapmıştı günlerce ağlamıştım yemeden içmeden kesilmiştim birden kesmiştim sütten ama obur oğlum yavaş yavaş kendi azalttı ve kendi emmemeye basladi baya zamana yaydı 2 3 ay sürdü azaltıp bırakması onda öyle bi bunalım yasamadim süt hormonlarım yavaş yavaş azalmış bitmiş çünküEmzirme konusunda dedigim gibi cok isteyerek ve hatta cok şey yasamama ragmen sütüm kacmasin tek derdim her zaman bu oldu. Kgyu bile o yüzden onemsemedim 9 aylik olana dek diyet yapmadim. Dedigim gibi ek gida alimi iyiydi gecen sene bende hem emzirip hem diyetimi yapabildim. Bir yanim üzülüyor çünkü başka çocuk istemiyorum, bir daha yaşayamayacaksin diyor. Bir yanimda artik yeterince hakkini aldi, bir an evvel hayatimi duzene sokmak istiorum.cunku insanlarin yaninda bile üzerime saldirip süt diye bağırmaya başladı
Aynen fena değil eğlenceli falan. Ben zombi olma şekillerine falan çok gülüyordum. Ama son iki bölümBu saatte zor bıraktırdım, şimdilik fena değil . Herhalde 5. Bölümdeyiz.
Sporda zorladın mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?