Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

birazını izledim
kadın haklı
keşke daha önce böyle deseymiş de işler o raddeye gelmeseymiş valla

Aynen adam sen, sev,yorum d,yor cadı kazanı ablasıda gaza getiriyor adamı bırakıp gitmişler orda.
Madem kaçırmdın birde uçak prası pahalı diyor söyle yani demi bir şekilde o para toplanıp gene gidilirdi..

Sagol canim benim sana takılmak hoşuma gidiyor karnımda şişkinlik yaşıyordum bu hafta ama bugün daha iyi hissediyorum. Evde karbonat vardı bir çay kaşığı ucu ile ekleyip bir bardak içtim
İstediğin kadar takılabilirsin dolunayım
Ramazan'da davet iftarlarında çok işe yarıyor. Çantandan eksik etme her durumda hooop suya karıştır. Kemal Milar diye takip ettiğim bir doktordan öğrendim bu şifayı. Adam delilleriyle ispatlıyor. Hamileler bile kullanıyor İngiliz karbonatıni . Makalesini de okudum o yüzden içim rahat herkese tavsiye ediyorum tatlım.

Sagol canim benim sana takılmak hoşuma gidiyor karnımda şişkinlik yaşıyordum bu hafta ama bugün daha iyi hissediyorum. Evde karbonat vardı bir çay kaşığı ucu ile ekleyip bir bardak içtim
Karbonat özellikle mide şişkinliğinde iyi geliyor yıllardır vardır bu tarif.

Çatlayacak ne yapsın.
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.

Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KK Zipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…