Vaktiniz varsa 31. dakikadan 41 dakikaya kadar izleyin. Gerçekten bir insan bu kadar cadı olabilir mi diye düşündüm ben izlerken. Sonuçta kilolu insanlar yalan söylerler Bu gayet normaldir bu bir bağımlılık çünkü. Ama kadın bildiğin saldırıyor kıza . Amerika'da da olsa görümce görümce.
Hep ben mi döveceğim seve seve evire çevire döv bebem.Evet abla demeyip dövecegim
Yavaş yavaş ilerlemesi çok iyi. Beş kilo yedi yüz gram kaldı canım.Görümce de fena bir dövmediği kalmış kadını
Çok iyi gidiyorsun hocam şurada ne kaldı ki jkilon gayet güzel azaldı bile.
Aynen adam sen, sev,yorum d,yor cadı kazanı ablasıda gaza getiriyor adamı bırakıp gitmişler orda.Nişanlısı, sarılıyor seviyorum seni affediyorum diyor arabaya binince ablasının gazına geliyor benzin istasyonunda bırakıyorlar kadını...
Götür hastaneye sonra bırak eşyalarını ayrılıyorsan yolda terkedilir mi Hem de saçma sapan bir sebeple neymiş randevuyu daha önce de kaçırmış bunlara söylememiş.
İstediğin kadar takılabilirsin dolunayımSagol canim benimsana takılmak hoşuma gidiyor karnımda şişkinlik yaşıyordum bu hafta ama bugün daha iyi hissediyorum. Evde karbonat vardı bir çay kaşığı ucu ile ekleyip bir bardak içtim
Karbonat özellikle mide şişkinliğinde iyi geliyor yıllardır vardır bu tarif.Sagol canim benimsana takılmak hoşuma gidiyor karnımda şişkinlik yaşıyordum bu hafta ama bugün daha iyi hissediyorum. Evde karbonat vardı bir çay kaşığı ucu ile ekleyip bir bardak içtim
cumayaBeni ne zaman yiyeceksintemiz bir duş alayım bir iki kese attirayim kocişe
Hep ben mi döveceğim seve seve evire çevire döv bebem.
Hey cemaati şişko siz de şahitsiniz bir daha capon yok. Çarşamba günü sona erecek.
Yaa gecmis olsun canim Allah sifa versinkızlar pozitifim
Ah canimkızlar pozitifim
Sana ne oldu kaptanimYaa gecmis olsun canim Allah sifa versin
Bende olabilirim
Migimin kafasini bulsak, ona vursak düzelir mi bir umut
amin elifcim. sende de mi belirtiler var?Yaa gecmis olsun canim Allah sifa versin
Bende olabilirim
saol büşracım. vücut ağrısı var. bakalım...Ah canimcok uzuldum. İnşallah hafifler artik etkisi
Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız atlat inşallahkızlar pozitifim
Hedef 60 yani gayet iyi bende 57 f,lan olsam keşke.Yavaş yavaş ilerlemesi çok iyi. Beş kilo yedi yüz gram kaldı canım.
Çatlayacak ne yapsın.Görümce okunmaz yaşanır
Ben ilk zayıfladığında çatıııır çatııır çatladı hatta az dikkat etti yeme içmesine. Sonra bu corona müsibeti patlayınca evde hamura talim ettik , bütün gün çocuklarla evde hapis 14 kilo aldım. Kem gözlüüüüü
Sonra beni şişko görünce nasıl mutlu nasıl mutlu
Bayadır görmedi beni, bakalım naapacak görünce
amin canımCanım çok geçmiş olsun sıkıntısız atlat inşallah
Sana ne oldu kaptanim
amin elifcim. sende de mi belirtiler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?