- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
İsmin sevdiğim bir kitabı hatırlatıyor bana.khalit huseyninin kitabı.İnşallah Kaptanım, bu hafta biraz daha dikkat etmeyi düşünüyordum. Hatta dün eşime eliptik bisikleti bile kurdurdum spora başlayım diye..
Ama bugün hiç iyi bi güne uyanmadım. Sabahtan beri sersem gibiyim. Tum kemiklerim sızlıyor. Covid oldum galiba.
Eşimin iş yerinde 3 kişide çıkmıştı sanirim o da eve taşıdı
Afiyet olsun canim31 Ocak Menüm
10.00: 2 haşlanmış yumurta
1 tk kaymak
1 tk gül reçeli
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 bardak pekmezli sıcak su (1 yk pekmez)
13.30: Meyveli yoğurt karışımı (2 kepçe yoğurt, 1 elma, 1 küçük muz, 1 tk tarçın)
16.00: 1 bardak pekmezli sıcak su
18.00: 2 orta boy içli köfte
1 dilim tb ekmeği
2 kase bol sarımsaklı tarhana çorbası
1 dilim soğan
2 lt su
Eki Görüntüle 2998336
Cordelia
60kiloyum
yumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.60kiloyum canım bu arada ben söz verdiğim halde sırf böcük istedi diye capona başladım ama ben yalnız kaldım şu an Eppekten de son durumu alayım da ona göre bir plan yapacağım.
Sagol canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Bu hafta kimse secmedi abla sen kazandın
Afiyet olsun canim
Tamam canim da sen gelince yesile ekleyelim cuma masterfite girersin
Afiyet olsun canim
Bu mesajin ne ozelligi var
Olsun canim tatilin keyfini cikar
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Gecmis olsun canimyumurta diyeti çok zor bir diyet canım yaa. tüm gün yumurta ye. aşırı protein.
valla ben de yalnız kaldımhastayım diye maviş takımımla fazla ilgilenemedim. derya hariç hepiciği artı geldi
benim de o eksi covid in hediyesi oldu. herhalde o halde kalkıp deli gibi mezdeke yapınca şuna bir güzellik yapayım dedi
birşey yazmadım ama mavişlere çok kırgınım
Zipzip daha iyi bilir ama sen yeşil takıma gir istersen sadece menü yazmak içinMerhaba kizlar
Vallahi hic dikkat etmeden yedim de yedim qblamlarla
Evime donuyorum
Insallah aldigim kilocuklari daha da eksiye giderek veririm
Yarin baslama imkanimiz var miZipzip-
Yoksa cuma mi basliim
Sadece kilo bildirimj yapacagim bu arada
Ve hoşgeldinnnnnMerhaba kizlar
Evime donuyorum
Yoksa cuma mi basliim
Evet yesildi di mi sadece kilo bildirimi yapilan takim. Bakalim zipzipcim yazsindaZipzip daha iyi bilir ama sen yeşil takıma gir istersen sadece menü yazmak için
Thanks eski kaptanimVe hoşgeldinnnnn
Yesil takima ekleriz canimMerhaba kizlar
Evime donuyorum
Yoksa cuma mi basliim
Tamam canim yarin tartilip basliim sagolYesil takima ekleriz canim
Gecmis olsun canim yaaİyi akşamlar herkese. Öğleden sonra bir çöktüm, bir daha kendimi toplayamadım ya. Bulantı falan geçti ama halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Sızıp kalmadan yazayım dedim.
Eki Görüntüle 2998350
Sabah 10.30
2 yumurta,
1 parça peynir,
8-10 zeytin,
1 dilim ekmek.
Akşam 17.30
5 köfte,
Bol salata,
1 dilim ekmek,
1 mandalina.
2 lt su.
Spor : 30 dakika kardiyo (300puan), 8000 adım, 10 dk göbek ve sırt egzersizi.60kiloyum Zipzip- Cordelia
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım , iyi ettin mis gibi kilon var dikkat etmek lazım
Galiba canim :))Bütün Ankara bizim saydada galibaZipzip-
Geçmiş olsun cicikuşİyi akşamlar herkese. Öğleden sonra bir çöktüm, bir daha kendimi toplayamadım ya. Bulantı falan geçti ama halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Sızıp kalmadan yazayım dedim.
Eki Görüntüle 2998350
Sabah 10.30
2 yumurta,
1 parça peynir,
8-10 zeytin,
1 dilim ekmek.
Akşam 17.30
5 köfte,
Bol salata,
1 dilim ekmek,
1 mandalina.
2 lt su.
Spor : 30 dakika kardiyo (300puan), 8000 adım, 10 dk göbek ve sırt egzersizi.60kiloyum Zipzip- Cordelia
özel köpek korkum yok canım. sokak köpeklerinin kısırlaştırılması lazım. bu kadar sürü halinde sokak köpeğine gerek yok. onlara da yazık. aç susuz sokakta yaşıyorlar.Canım senin köpeklerden korktuğunu biliyorum haklısın da ben de korkarım zaten. Ama onlara güzel barınak imkanı verseler karınlarını doyursalar onlara uygun alan bıraksalar Sen de korkmak zorunda kalmazsın gene bütün suç insanlarda. Doğadaki bütün varlıkları her şeyi Biz kendimize sunuyoruz geri kalan hiçbir canlıya bir alan bırakmıyoruz.Bu arada Senin sorun ne durumda?
saol canım.Çok geçmiş olsun canım
omleti severim ama 1 yumurtadanYağsız omlet yapabilirsin ya da rafadan da yiyebilirsin bence Japonlar belki yumurtayı sadece haşlayarak yiyordur. Onlar gitsin çiğ balık yesin ne anlarlar yumurtadan falan.
amin canım inşallah.Yazdığın durumlardan anlaşılıyordu zaten tahmin etmiştim tatlım ama inşallah hafif atlatırsın çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?