3 günde 5 kilo vereceğimi bilsem yine de yiyemem. hele bir de haşlanmışYok hayatım deme öyle, ben de çok severim ama öyle zoraki yiyebileceğimi sanmıyorum
Çok geçmiş olsun canımkızlar pozitifim
Yağsız omlet yapabilirsin ya da rafadan da yiyebilirsin bence Japonlar belki yumurtayı sadece haşlayarak yiyordur. Onlar gitsin çiğ balık yesin ne anlarlar yumurtadan falan.3 günde 5 kilo vereceğimi bilsem yine de yiyemem. hele bir de haşlanmış
Canım sabah Günaydın demedim galiba. Şimdi iyi akşamlar diyeyim. Senin memleket nere acaba? Nereden katılıyorsun canım?Günaydın kızlar
Yazdığın durumlardan anlaşılıyordu zaten tahmin etmiştim tatlım ama inşallah hafif atlatırsın çok geçmiş olsun.kızlar pozitifim
Canım nasil oldun?Benimde 1.58 :)
Ben de öyle düşünüyorum şu an benim etrafımdaki birçok insan hasta ve testte yaptırmıyorlar. Dikkat ediyoruz dışarı çıkmıyoruz diyorlar. Şikayetlerde ne burun akması var ne doğru düzgün bir öksürük var genel olarak halsizlik boğazda bir acı hafif bir öksürük kemik ağrısı baş ağrısı.Bana herkes korona gibi. Yani herkes taşıyor bence artik
Benim çocuklar 1 aydir hep ayni. Burun akintisi, öksürük. Perşembe randevu aldim goturecegim doktora. Test yapilsin ne yapilcaksa yapilsin artikBen de öyle düşünüyorum şu an benim etrafımdaki birçok insan hasta ve testte yaptırmıyorlar. Dikkat ediyoruz dışarı çıkmıyoruz diyorlar. Şikayetlerde ne burun akması var ne doğru düzgün bir öksürük var genel olarak halsizlik boğazda bir acı hafif bir öksürük kemik ağrısı baş ağrısı.
Yarin salata eklerim canım. Sen de ihmal etme yeşilliği .evet çünkü cumaya eksi geleceğinden emindim ve öyle de oldu
dikkat ediyorum canım.
amin canım. saolasın.
amin canım
afiyet olsun. akşam keşke salata da ekleseydin canım.
teşekkür ederim canım.
İnşallah Kaptanım, bu hafta biraz daha dikkat etmeyi düşünüyordum. Hatta dün eşime eliptik bisikleti bile kurdurdum spora başlayım diye..Afiyet olsun kaptanim
500 gram arti cumaya eksiler gelir
Ödem vardir abla cumaya eksiler gelir
Biz caponlara yeni bir soluk getirdik. Kimyasal bir besin değil korkma kuzum. Hamur işlerinden daha çok korkmak lazım.
sen beni dinleYapamadım canım için almadinormal türk usulü diyet yapıyorum simdi
Zorlama o zaman iyi yapmışsın.Yapamadım canım için almadinormal türk usulü diyet yapıyorum simdi
Daha iyiyim canim teşekkür ederimCanım nasil oldun?
Gecmis olsun canimİnşallah Kaptanım, bu hafta biraz daha dikkat etmeyi düşünüyordum. Hatta dün eşime eliptik bisikleti bile kurdurdum spora başlayım diye..
Ama bugün hiç iyi bi güne uyanmadım. Sabahtan beri sersem gibiyim. Tum kemiklerim sızlıyor. Covid oldum galiba.
Eşimin iş yerinde 3 kişide çıkmıştı sanirim o da eve taşıdı
Teşekkür ederim KaptanımDaha iyiyim canim teşekkür ederim
Gecmis olsun canim
Ankaradayım canım.Canım sabah Günaydın demedim galiba. Şimdi iyi akşamlar diyeyim. Senin memleket nere acaba? Nereden katılıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?