evet çünkü cumaya eksi geleceğinden emindim ve öyle de olduSendin değil mi beni artı geldiğim halde karşı takımdan alan.Ama cuma günü eksiyle gelmiştim. Şükür.
dikkat ediyorum canım.
Gıdanada dikkatet lütfen.
amin canım. saolasın.Kaptanım çok geçmiş olsunumarım hafifçe atlatırsın
amin canımÇok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Çabucak iyileşmeni dilerim. Bağışıklığını kuvvetlendir bol C vitaminini ihmal etme. Allah şifa versin.
afiyet olsun. akşam keşke salata da ekleseydin canım.31 Ocak menüsü unutmadan yazayım
12.00 Üç yumurta, bir küçük muz, bir bardak süt
14.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki yumurta, bir dilim fırın köfte
(kıyma, soğan, kapya, maydanoz, baharat)
Bitki çayı , iki litre su devam edecek daha .
Zipzip- Cordelia
@EppekArasiugurbocuuu
teşekkür ederim canım.
Yok hayatım deme öyle, ben de çok severim ama öyle zoraki yiyebileceğimi sanmıyorumYumurtayı üç gun yesem bikmam sanırım her bünyede farklı demekki
Daha iyiyim abla da evdekilerde de var sanirim herkesde kucuk kucuk sikayetler varŞimdi nasılsın canım durumlar nasıl evde
4799 adimdayim :)Eveet adımcılar 4.220 adımdayım. Sizden naaberYemeğimi yeni yedim o yüzden 9-10 gibi tempolu yürüyüşe başlarım. Gündüz pilates ve kordişin videosu yapıldı
Benim çocuklara gelenden herhalde, arada hafif ateş, uyku, halsizlik, boğazda ağrı, tatda gariplik, sıtma, ter atma, boğazkuruluğu bir de bugün kızda burun tıkanıklığı. Bi iyi olup ayağa kalkıyosun, bi bakıyosun yatıp uyumuşsun. 5-6 gün sürüyor.Daha iyiyim abla da evdekilerde de var sanirim herkesde kucuk kucuk sikayetler var
Normalde egzersizde adımı da tamamlıyodum eskiden, artık geceye bırakıcam. 15 dk da olsa gece tempolu yürüyüş yapmak için.4799 adimdayim :)
Olabilir ablaicm yaa birde havalar cok soguk burdaBenim çocuklara gelenden herhalde, arada hafif ateş, uyku, halsizlik, boğazda ağrı, tatda gariplik, sıtma, ter atma, boğazkuruluğu bir de bugün kızda burun tıkanıklığı. Bi iyi olup ayağa kalkıyosun, bi bakıyosun yatıp uyumuşsun. 5-6 gün sürüyor.
Yavrum kimbilir ne biçim canavar gibi insanlarla karşılaşmıştır da bu kadar korkmuştur Allah senden razı olsun bu kış günü yaptığın bu iyilik seni de zor zamanında karşılasınKızlar bu kedi cok tatlı ama çok korkuyor asla kendini sevdirmiyor ama apartmanın içine bile giriyor ona yemek vereyim diye. Ama gölgesinden bile korkuyor.
Pastelcigim kaç yaşındasın boyun kaç seninNormalde egzersizde adımı da tamamlıyodum eskiden, artık geceye bırakıcam. 15 dk da olsa gece tempolu yürüyüş yapmak için.
Boyun kac canimBenim göstergenin yeşil alanin ortalarina gelmesi için sanırım 55 kilo olmam lazım
158 160 arası bisey tam bilmiyorum 158 olarak girdim burayaBoyun kac canim
Benimde 1.58 :)158 160 arası bisey tam bilmiyorum 158 olarak girdim buraya
Hepimizden inşallah. Tekrar kar geliyor diyorlar. Umarım herkes imkanına göre bir şeyler yapar. Biz insanlar her şeyi ellerinden alıp rahat rahat uyuyoruz .Yavrum kimbilir ne biçim canavar gibi insanlarla karşılaşmıştır da bu kadar korkmuştur Allah senden razı olsun bu kış günü yaptığın bu iyilik seni de zor zamanında karşılasın
kış şartları sokak hayvanları için çok zor gerçekten. hem açsın hem sokaktasın...Hepimizden inşallah. Tekrar kar geliyor diyorlar. Umarım herkes imkanına göre bir şeyler yapar. Biz insanlar her şeyi ellerinden alıp rahat rahat uyuyoruz .
Yapamadım canım için almadi
Canım senin köpeklerden korktuğunu biliyorum haklısın da ben de korkarım zaten. Ama onlara güzel barınak imkanı verseler karınlarını doyursalar onlara uygun alan bıraksalar Sen de korkmak zorunda kalmazsın gene bütün suç insanlarda. Doğadaki bütün varlıkları her şeyi Biz kendimize sunuyoruz geri kalan hiçbir canlıya bir alan bırakmıyoruz.kış şartları sokak hayvanları için çok zor gerçekten. hem açsın hem sokaktasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?