Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sendin değil mi beni artı geldiğim halde karşı takımdan alan. Ama cuma günü eksiyle gelmiştim. Şükür.
evet çünkü cumaya eksi geleceğinden emindim ve öyle de oldu

Gıdanada dikkatet lütfen.

dikkat ediyorum canım.
Kaptanım çok geçmiş olsun umarım hafifçe atlatırsın
amin canım. saolasın.
Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Çabucak iyileşmeni dilerim. Bağışıklığını kuvvetlendir bol C vitaminini ihmal etme. Allah şifa versin.
amin canım
afiyet olsun. akşam keşke salata da ekleseydin canım.
teşekkür ederim canım.

Daha iyiyim abla da evdekilerde de var sanirim herkesde kucuk kucuk sikayetler var
Benim çocuklara gelenden herhalde, arada hafif ateş, uyku, halsizlik, boğazda ağrı, tatda gariplik, sıtma, ter atma, boğazkuruluğu bir de bugün kızda burun tıkanıklığı. Bi iyi olup ayağa kalkıyosun, bi bakıyosun yatıp uyumuşsun. 5-6 gün sürüyor.

Olabilir ablaicm yaa birde havalar cok soguk burda

Kızlar bu kedi cok tatlı ama çok korkuyor asla kendini sevdirmiyor ama apartmanın içine bile giriyor ona yemek vereyim diye. Ama gölgesinden bile korkuyor.
Yavrum kimbilir ne biçim canavar gibi insanlarla karşılaşmıştır da bu kadar korkmuştur Allah senden razı olsun bu kış günü yaptığın bu iyilik seni de zor zamanında karşılasın

Yavrum kimbilir ne biçim canavar gibi insanlarla karşılaşmıştır da bu kadar korkmuştur Allah senden razı olsun bu kış günü yaptığın bu iyilik seni de zor zamanında karşılasın
Hepimizden inşallah. Tekrar kar geliyor diyorlar. Umarım herkes imkanına göre bir şeyler yapar. Biz insanlar her şeyi ellerinden alıp rahat rahat uyuyoruz .

Hepimizden inşallah. Tekrar kar geliyor diyorlar. Umarım herkes imkanına göre bir şeyler yapar. Biz insanlar her şeyi ellerinden alıp rahat rahat uyuyoruz .
kış şartları sokak hayvanları için çok zor gerçekten. hem açsın hem sokaktasın...

kış şartları sokak hayvanları için çok zor gerçekten. hem açsın hem sokaktasın...
Canım senin köpeklerden korktuğunu biliyorum haklısın da ben de korkarım zaten. Ama onlara güzel barınak imkanı verseler karınlarını doyursalar onlara uygun alan bıraksalar Sen de korkmak zorunda kalmazsın gene bütün suç insanlarda. Doğadaki bütün varlıkları her şeyi Biz kendimize sunuyoruz geri kalan hiçbir canlıya bir alan bırakmıyoruz. Bu arada Senin sorun ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…