Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

odada karantina zor. psikolojim bozuldu yaa ödem olsun istemiyorum. yeşil çay içiyorum şimdi.
6 gece hastane odasindan cikamamistim yeterki evde geçir sevdigim seyleri yap. Film izle kitap oku muzik dinle resim yap. Aklina ne gelirse. Canin ne isterse evdekiler yapsin, ye

Aşkilotaaaam yumurtaları yedin mi
@Elhan
Bizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye

Bizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye
Halbuki şükretsin adam karnını doyurabiliyor

O anda zaten ateş olmuyor. Vucut soguk, iç ateş oluyor. İşte o anda sarinip ortunursen iç ateş daha da yukselir. Atesle dans ettigim icin kac kez ogrendim o titreme aninda ne olursa olsun kat kat ortunmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…