İyi geceler canım geçmiş olsunİyi geceler canlarımboğazımda şiddetli bir ağrı var ıhlamur içtim boğazıma viks ile masaj yaptım ve viksin kokusunu alamıyorum
1.65 cm kuşumHayatım senin boyun kaç
Afiyet olsun canım, sporun harika
Hesaplarıma göre pergellerin uzun, hızlı ve çok açılıyor1.65 cm kuşum
Ben iyiyim canm çok şükür
Hesaplarıma göre pergellerin uzun, hızlı ve çok açılıyor
bu cuma 62nin altına dusersem boydan bir foto atayım bakalım pergellerime hahahha ama orta sanırım vücuduma göre
6 gece hastane odasindan cikamamistimodada karantina zor. psikolojim bozulduyaa ödem olsun istemiyorum. yeşil çay içiyorum şimdi.
Simdiden yeni yaşın kutlu olsun saglikla hayirla gelsinBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel
Doğum günün kutlu olsunBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel
Mutlu yıllar kraliçeeeeeeBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel
Tabi ki.
Bizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye
Halbuki şükretsin adam karnını doyurabiliyorBizim köyde bir kadın cok gezmeyi severmiş. Kocasi da napsin adam aç gelmiş evde kadin yok, yemek yok. Evde ne kadar yumurta varsa kırmış yemiş. Kadin yedi duvele anlatmış adami butun yumurtalari yedi diye
O anda zaten ateş olmuyor. Vucut soguk, iç ateş oluyor. İşte o anda sarinip ortunursen iç ateş daha da yukselir. Atesle dans ettigim icin kac kez ogrendimhasta olacaksa hararet de olabilir canım. ölçmemiş çünkü. dün ben de öyle oldu. titredim sıtma gibi. soğuk soğuk terledim. tamam dedim ateş de çıktı. ama kaç kere ölçtüm ateş yoktu çok şükür.
inşallah covid değildir de çabuk geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?