- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Aynen kuzum yok zaten öyle sık sık görüştüğüm insanlar değil birisi aidat getirmeye geldiğinde söylemişti illa ki komşusun karşılaşıyoruz ama asla samimi olacağım insanlar değil yüreği dar insana gelemiyorum benO iki komşuyla arana mesafe koymuşsundur inşallah. Negatif insanlardan kaçacaksın onların güzel sözleri bile sana zarar verir.
Süper menü afyetler olsun yarasın.
Gerçekten çok güzelmiş. Afiyet olsun. Köfteyi salçalı suda haşlama fikrin yaratıcı. Dün ben de köfte yaptım içine ekmek/ galeta yumurta koymamistim. Şimdi bu dağılır napim diye düşünürken tepsiye bastırdım attım fırına. Dilimleyip yedim. Bugünkü menüm seninkine benziyor.
Granola mı bilmiyorum ablacım yulaf var içinde. Paketi attım yoksa bakardımSüper menü afyetler olsun yarasın.
Şu bar dediğin granola değilmi fındık fıstık filan katılıyor
Elhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.Gerçekten çok güzelmiş. Afiyet olsun. Köfteyi salçalı suda haşlama fikrin yaratıcı. Dün ben de köfte yaptım içine ekmek/ galeta yumurta koymamistim. Şimdi bu dağılır napim diye düşünürken tepsiye bastırdım attım fırına. Dilimleyip yedim. Bugünkü menüm seninkine benziyor.İnşallah hep sağlıklı beslenirsin canım.
Amin ablam cok sagolSaglikla, mutlulukla büyüsünler ailesine vatana hayırlı bir evlat olsunlar. İnan benim duam da bu.
Benimde bazi kisilerde bunu gordugum oldu. Ama mecburen tebrik etmek zorunda kaliyolardiKesinlikle kaptanım asla demediler. Bi tanesi 25 kilo verdi ben onu her gördüğümde harika gidiyorsun derdim ne diyim insanoğlu
Burada da bulastiriyoruz galibaGeçmiş olsun canım.
Arkadaş hastalanmayin artık gözünüzü seveyim.
Granola mı bilmiyorum ablacım yulaf var içinde. Paketi attım yoksa bakardım
Ben yagli kagitla tost makinasinda yapiyorum firinda yapamayacaksamElhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.
İnşallah hep böyle gideriz kuzum midemi küçültmeye çalışıyorum baya açlık çekiyorum
Buna pek benzemiyor ablacım. Sadece rengi böyleEki Görüntüle 2998894
Eki Görüntüle 2998895
Böyle demi yediğin buda yulaflıiçinde bunlar var bundan yemiştim ondan sordum bar dediğinbumu diye.
O da mantıklı evetBen yagli kagitla tost makinasinda yapiyorum firinda yapamayacaksam
Gayet guzel oluyor izgara gibiO da mantıklı evet
Hazır senn yediğin demi bir tane daha buldum içindeki malzemeker fsrklı brazcık.Buna pek benzemiyor ablacım. Sadece rengi böyle
Evet ablacım hazır. Eti lifalif bitterli yulaf bar ismi. Buna benziyorHazır senn yediğin demi bir tane daha buldum içindeki malzemeker fsrklı brazcık.
Eki Görüntüle 2998896
Migrosat afilan varsa bakayım tadı güzel demi alayım bende olmazsa.Evet ablacım hazır. Eti lifalif bitterli yulaf bar ismi. Buna benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?