Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanım vallahi benziyormus menümüz

Afiyet olsun canim
Valla hakkımı alıcam buzluğa atıp cuma yiyeceğim
En guzeli

İyi akşamlar kızlar. Dün haksizlikten, bugün de yoğunluktan pek gelemedim buralara. Her şey yolunda ama.

35 dk kardiyo (350 puan)
10 dk karın sırt egzersizi
10.000 adım.

Sabah 10.00
2 yumurta ile omlet,
Bir parça peynir,
6-7 zeytin,
Bol yeşillik,
1 dilim ekmek.

Akşam 18.00
2 parça tavuk,
3-4 yk bulgur pilavı,
1 kase yoğurt,
1 orta boy armut.

Su:2lt ye tamamlayacağım 60kiloyum Zipzip- Cordelia

Covitle savaşını kazan kızların artı gelse de kendimi sana feda edicem
canımmmm aman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor
Ben de çok hastayım Kaptanım, ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum, yattıkça daha kötü olacam sanırım. O yüzden gidip planladığım eliptikten birazcık bari yapayım
geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor
Kaptancim az once ise bi ara verdim. 10dklik karin ve sirt hareketlerini yaptim bugun dune gore eksiyim. Insallah su 72yi yeniden gorurum cumaya
inşallah canım harikasın.
Hep diyorum seneye rahatlariz.. ama nerde. Ne istegimizi alip yiyebiliyoruz ne alip giyebiliyoruz. Ben calismadan hic bir şeyi yoluna koyamicaz artik anladim
yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canım sizin evde kiraydı değil mi?
Bende iki tane var hangisini birakcam? :) En buyuk sorun 2 tane olmalari.
İkinci sorun kv çalışıyor, annem hep hasta cocuk bakamaz.
3. Ve en büyük sorun küçük hâla emiyor
küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.

Kışı atlatayim martta inşallah bıraktırcam.
Kendi evimiz kirada bizde kiradayiz fark ödüyoruz buraya

bazı insanlar çok patavatsız ve densiz. içleri haset dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…