Afiyet olsun kaptanım vallahi benziyormus menümüz1 Şubat
10.30 Bir buçuk haş yumurta. Bir dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, marul , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Yarım yulaflı bar , iki kepekli sunta bisküvi
17.00 Bir dilim fırın köfte, salata , bir bardak kefir
İki litre su , bitki çayı iki kupa
Zipzip-
Keşke yemeseydin 2 dilim pizza yerdin bisey olmazdıKöfteyi evde yedim kuzum
Herkes dezenfekte olup gelsinBaşka açıklaması yok maskeli mi girsek napsak. KapıdaZipzip- kolonya banyosu ile bizi içeri alsın olmadi.
Afiyet olsun canim1 şubat menü
Sabah 4 tane pankek (yağsız şekersiz 1 krep ancak eder) 1 tatlı kaşığı cikolata biraz peynir
Öğlen 1 yemek kaşığı kuru üzüm 3 kuru kayısı
Akşam 1 tabak kabak yemeği üzerine 2 kaşık yoğurt döktüm ekmek yok yesillik ve 1 çatal tahin helvası
Su epey içtim yatana kadar devam edeceğim
Adımım az kaldı tamamlar atarım
@ElhanZipzip-
En guzeliValla hakkımı alıcam buzluğa atıp cuma yiyeceğim
Eşimin hafta sonu görüştüğü bütün arkadaşları korana çıktı inan su Halime şükrediyorum inşaallah bu kadarla kalır..Geçmiş olsun canım.
Arkadaş hastalanmayin artık gözünüzü seveyim.
Ben temaslı olabilirim beni hepten almazsınız sizHerkes dezenfekte olup gelsin
Saol canım benimDiyet onemli degil canim sen iyi olda
he valla aynen öyle oluyorbence cuma bi daha mavi takım kaptanı olmalısın olmadı mı kaytariyorsun
Kim pozitif cikti kizBen temaslı olabilirim beni hepten almazsınız siz
Kepekli undan yapmışlar bilseydim yerdim. Neyse yanıma büyük bir dilim aldım cuma tartildiktan sonra yiyeceğimKeşke yemeseydin 2 dilim pizza yerdin bisey olmazdı
canımmmm
Covitle savaşını kazan kızların artı gelse de kendimi sana feda edicem
geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyorBen de çok hastayım Kaptanım, ama kendimi çok salmamaya çalışıyorum, yattıkça daha kötü olacam sanırım. O yüzden gidip planladığım eliptikten birazcık bari yapayım
inşallah canım harikasın.Kaptancim az once ise bi ara verdim. 10dklik karin ve sirt hareketlerini yaptimbugun dune gore eksiyim. Insallah su 72yi yeniden gorurum cumaya
yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canımHep diyorum seneye rahatlariz.. ama nerde. Ne istegimizi alip yiyebiliyoruz ne alip giyebiliyoruz. Ben calismadan hic bir şeyi yoluna koyamicaz artik anladim
küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.Bende iki tane var hangisini birakcam? :) En buyuk sorun 2 tane olmalari.
İkinci sorun kv çalışıyor, annem hep hasta cocuk bakamaz.
3. Ve en büyük sorun küçük hâla emiyor
geçmiş olsun kuzum. muhtemelen covid sin. teste git bence.İlac aldım inan hiç çorba yapacak halim yoktu yedim senden sonra uyumuşum ..nasıl birşey bu yaaa her yerim ağrıyor
Kışı atlatayim martta inşallah bıraktırcam.canımmmmaman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor
geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor
inşallah canım harikasın.
yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canımsizin evde kiraydı değil mi?
küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.
bazı insanlar çok patavatsız ve densiz. içleri haset dolu.Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötüyeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemedilerdemek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm
Eşimin arkadaşı Perşembe günü görüşmüş eşim. bugün baya kötü isten geldi yatiyor .Kim pozitif cikti kiz
Yok canım yaaa teste gitsem ne olucak ben verilen ilaçları kullanmam.geçmiş olsun kuzum. muhtemelen covid sin. teste git bence.
Ben sana söz veriyorum cumaya eksi geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?