- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Bende öylryim şu an acıktım resmen direniyorum.Selam canlar adımı tamamladım, akşama kadar çok dinlenecegim güzel kahvaltı yapmama rağmen midem bomboş gibi hissediyorum. Umarım bu cuma 62nin altına düşerim
Teşekkür ederim bitanemAllah kabul etsin ablacim
Afiyet olsunDün flörtleştiğim bitterli goftere demin bastım nikahı
Yaradı iyi geldi ohhh beeeeAfiyet olsun
Gec uyudum geç kalktım karmakarışık bir gün. Başım ağrıyor ama migren ilacimi geceden içtim hafif gibi... inşallah böyle kalırGelmissin ablacim merak ettik
İnşallah canım.Evet cnm aslinda hepsi bahane. Sonucta aksam geç vakit tok olsam bile kimse bana zorla yedirmiyor.
Hemde nasil şart. Inan belim ve dizimin agrisi psikolojimi cok bozdu
Dr unda diyecegi mutlaka kilo vermen lazim. Artik kemikler iflas ettı.
Senin yapacagindan eminim zaten. Bende sana yapişayim barisen hedefe ulaşana kadar bende alışmış olurum en azindan
Allah kabul etsin.Gec uyudum geç kalktım karmakarışık bir gün. Başım ağrıyor ama migren ilacimi geceden içtim hafif gibi... inşallah böyle kalırsabah saatlerinde genelde çok yazdığım için haliyle merak ettiniz. Kusura bakmayin bitanem
Allah kabul etsin ablacimGec uyudum geç kalktım karmakarışık bir gün. Başım ağrıyor ama migren ilacimi geceden içtim hafif gibi... inşallah böyle kalırsabah saatlerinde genelde çok yazdığım için haliyle merak ettiniz. Kusura bakmayin bitanem
Teşekkür ederim bitanem. Gece uyumayinca öğleye kadar kalmışımHocamElhan neredeydin sen bak merak ettik seni uyudun demi,niyetliymişsin allah kabul etsin .
Olsun iyi gelmiştir uyumak sana dinlenmişsindir en azındanTeşekkür ederim bitanem. Gece uyumayinca öğleye kadar kalmışım
Afiyet olsun ablacimDayanamafım ıspanak yiyorum yoğurtta var akşam yemeğim bitiyor az kaldıi,bundan sonra 2 öğün yapacam herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?