Zeynoşum benim de dilim şismek üzereElhan ablanın yokluğu belli oluyor valla
Allah kabul etsin canım daha erken bitiremezsende oldugu kadar artikIftara 1 saat var çok acıktım
Adımlarım eksik inşallah tamamlarım halim olmadı bugün 15 dk lık leslie yaptım ve evde biraz yürüdüm
Tatlım senin iftar benden erken sanırımIftara 1 saat var çok acıktım
Adımlarım eksik inşallah tamamlarım halim olmadı bugün 15 dk lık leslie yaptım ve evde biraz yürüdüm
Yaaa çok sevinirdimAllah kabul etsin ablacim
Ağrın artmadan iftari yaparsın insallah
Uyudugunu dusunmesem bir alo diyecektim
18.30
Yaa biliyorsun abla normalde aramam da gelmeyince merak ettim❤❤Yaaa çok sevinirdim11.45' te uyandım ama sersemledim biraz. Sigarasizlik da var tabi...sabrediciz tatlım....
Az kalmis abla son 1 saat hizlica gecer insallah
Tmm canım inşallahBozma bozma sonra konsantrasyon da zor oluyor yeniden
diğerleri idrar söktürür. yağ yakımını en iyi mate yapıyor. yeşil çay metabolizmayı arttırır, idrar söktürür.Kızlar mate, yeşil çay ve biberiye dışında yağ yakımina yardımcı başka ot var mi bildiğiniz
Tmm canımevet canım
altına da kağıda tarih ve nickini yazacaksın
Hayırlı kandiller canımGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Kabak 25tl olunca ben
Geçmiş olsun canımsleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?gece yine vücut ağrısından bölük pörçük uyudum. boğaz ağrım arttı. çok halsizim. kahvaltıyı zor yaptım. hep yatmak istiyorum canım. son durum bu.
Afiyet olsun canım.1 şubat menüsü
09:30..2yumurta maydonoz peynir çay
12:30..Yeşil çay bir avuç leblebi
14:00..Yeşil çay 4 limonlu kraker
17:00...3 kaşık ıspanak minik bir tavuk 2 kaşık yoğurt
Adım 7800
Spor tahmini 45 dakika kardio ve zumba
2 litre su.
Afiyet olsun canım.L,mon kürü yaptım şimdi soğusun ondan içecem sırf limon ve zencefil var
ne oldu canım?Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki
yok canım aşı olmadım.Tmm canım
Hayırlı kandiller canım
Geçmiş olsun canım
Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun kaptanımgeçmiş olsun canım. ben de covid oldum
Bol c vitamini al canım.rabbim çabucak iyilestirsinyok canım aşı olmadım.
Bazi şeylerle yüzleşmek çok ağır geliyorne oldu canım?
teşekkür ederim canımTmm canım
Hayırlı kandiller canım
Geçmiş olsun canım
Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki
canım biliyorsun ben de yıllardır öyleyim. başlangıçların devamı gelmiyordu. ama buradaki enerji çok güzel. düzenli her gün girersen toparlanacağına inanıyorum.Insan bi süre gelmeyince burdan tamamen kopuyorbaşka sorunlarda olunca, İçimden hiç okumak, yazmak gelmemişti, hatta gelmicem demeye gelmiştim o kadar cok başlayıp biraktimki artik kendime inanmiyorum. En azindan 1 ay istikrarli olabilsem arkasi gelir
Sen fazla almamişindir cnm, benim geçen haftaki eksi uçmuş
2 gün dikkat edip bari sabit olabilsem
Sonrasinda beraber ilerleriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?