Selam. Ben bugun psikologa gittim, dağıldım biraz.. ardindanda kizin okulundan rehberlik ogretmeni aradi tuz biber oldu. Yagmurda yürüdüm biraz, cok yagmasaydi biraz daha yürürdüm belki
Tamam canım yarin 3-4 gibi tarti bildirimi yapabilirsinZipzip- yarın oruçla Birlik te diyete başlıyorum tartı bildirim yaparım yarin sabah Perşembe günü başlamış olurum vakit kaybetmeden
tabi içine istediğin peyniri koyabilirsin.Deneyeceğim bunu dyetisyenin bir tanesi normal beyaz peynir domates ve biber koydu,kalori miktarı düşük olsun diye.
saol canım. pko bende de vardı. ama ben de aşırı sorun yaratmadı. o dönem 20 kilo vermiştim. doktora gittim. siz de pko var diyemem dedi. kilo vermem işe yaramış.yaaaa çok geçmiş olsun
pko geçmeyen bir sey semptomları tedavi ediliyor aslında ama pozitifim ya keyfim yerinde niye kafaya takayim
saol canım.Geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanim
Bugün bende ıspanak yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm çok lezzetli oldu sanada afiyet olsun canımDayanamafım ıspanak yiyorum yoğurtta var akşam yemeğim bitiyor az kaldıi,bundan sonra 2 öğün yapacam herhalde.
Bugün çok kötü beslendim
Tamam canım yarin 3-4 gibi tarti bildirimi yapabilirsin
Ramazanda o saatlerde yapiyorduk
Afiyet olsun canim ❤
En son kilonu koruyordun canim kilo mu aldinBugün çok kötü beslendimtatlı mantı ne istersen var
Merak ettirmek istemezdim canım..Yaa biliyorsun abla normalde aramam da gelmeyince merak ettim❤❤
Az kalmis abla son 1 saat hizlica gecer insallah
Afiyet olsun çok değil yediklerin. Günde bir tane yulaflibar yeter canım. Yemediysen yeme.
Olsun ablacim gecende ben merak ettirmistimMerak ettirmek istemezdim canım..
Baş ağrısından yuruyemedim. Birazdan evde adımlara geçerim. Kızlar napti hiç bilmiyorum takip de edemedim.Olsun ablacim gecende ben merak ettirmistim
Hoşgeldiniz canımBugün çok kötü beslendimtatlı mantı ne istersen var
Afiyet olsun canım
Yemedim canım. Yemiyim bari kaptanım ne derse o :))Afiyet olsun çok değil yediklerin. Günde bir tane yulaflibar yeter canım. Yemediysen yeme.
Geçmiş olsun canımBaş ağrısından yuruyemedim. Birazdan evde adımlara geçerim. Kızlar napti hiç bilmiyorum takip de edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?