Gecmis olsun ablacimEvet canım hem yorgunum hem ağrım vardı. Dün pes ettim resmen ve erken geçtim yatağa
Günaydın ablacim ❤Günaydıııın
Günaydın canim hayırli kandiller❤Hayırlı sabahlarrr
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Allahim dualarımızı kabul etsin insa
Bugün tutamadımGünaydın canim gecmis olsun
Orucun etksii olabilir mi
Geçmiş olsun canımEvet canım hem yorgunum hem ağrım vardı. Dün pes ettim resmen ve erken geçtim yatağa
Amin canımHayırlı sabahlarrr
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Allahim dualarımızı kabul etsin insa
Kaptanım bende bugün güzel kahvaltı ettim haAfiyet olsun canim ❤
Yarim ekmek bildigimiz ekmegin yarisi mi
Başlıyorum canim . Mecburum.Ceyrek ekmek :)
Günaydın canim hayirli kandiller kolay gelsin ❤❤
Bulamadıgin olursa yaz bana adimlari not aldim
Yarin diyete basliyorsun degil mi
Günaydın canim hayirli kandiller ❤
Gecmis olsun canimBugün tutamadım
Sanmam ne zaman geleceği hiç belli olmuyor atağın, çocuk çok uyandı gece kafam yataktan düşmüş boynum kötü kalmış ondan tuttu sanki
2.5 dilim eritirsinn sen onu canim emziriyorsun daKaptanım bende bugün güzel kahvaltı ettim haekmek 2 buçuk dilim oldu ama hava açık ya bebeğimle yürüyeceğim bugün başım hafiflesin de
Basla canim bende bir zayifliyorum bir kilo alıyorum bu aralarBaşlıyorum canim . Mecburum.
Günaydınlar dün yaptım içtim biraz önce gene içtimTmm canım
Hayırlı kandiller canım
Geçmiş olsun canım
Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Kalorisi düşük diye daha iyi bence.tabi içine istediğin peyniri koyabilirsin.
saol canım. pko bende de vardı. ama ben de aşırı sorun yaratmadı. o dönem 20 kilo vermiştim. doktora gittim. siz de pko var diyemem dedi. kilo vermem işe yaramış.
saol canım.
Hocam tutma desem ayıpmı ederim yoksa zorlanıyorsan tabi.Hanımcim bu saatlerde olmuyorsun ama iyiyim ben. Oruç tutmakta çok zorlanıyorum.
Çok nazlandı bastım nikahı bugünde boşarım evde yok bittiGecmis olsun canim
Ayni abla yuvarlaniyorum kelimenin tam.manasiyla
Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor
ayy cok guldum buna
Gecmis olsun abla . Bende ramazanda en cok midemden cekiyorumAllah kabul etsin
Rica ederim bitanem belki bu yıl değişmiştir dedim kandil öncesi bir deneme yaptım olmadı. Ramazan' a Allah kerim.Günaydınlar dün yaptım içtim biraz önce gene içtim
Kalorisi düşük diye daha iyi bence.
Hocam tutma desem ayıpmı ederim yoksa zorlanıyorsan tabi.
Çok nazlandı bastım nikahı bugünde boşarım evde yok bitti
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Günaydın ablacim gecmis olsunGünaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Yarindan itibaren daha düzenli gelmeye calisacam cnmcanım biliyorsun ben de yıllardır öyleyim. başlangıçların devamı gelmiyordu. ama buradaki enerji çok güzel. düzenli her gün girersen toparlanacağına inanıyorum.
ben de bir ara bıraktım. dedim ben yapamıyorum. herkes yapıyor ama ben yapamıyorum. bir süre öyle devam etti. sonra kafamı topladım ve vazgeçmeyeceğim dedim. sen de düzenli sohbete gel. masterfite katıl. başaracağına inanıyorum. 10 kilo bile ne kadar fark ediyor hem sağlık açısından hem görünüş açısından.
Biliyosun bende eskiden kolayca verirdim, her sene meto daha da yavasliyor cnmHizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor
Günaydın kuzum sağol malum yaşlıık işte yıllardır var bu sıkıntı bende ilaçla düşüyor sadeceGünaydın canim gecmis olsun
Günaydın ablacim gecmis olsun
Zorluyorsa sıkıntı tabi,ramazanda ne yapacaksın birde o dönemde orada havalarda ısınmaya başlar günler uzun birde.Rica ederim bitanem belki bu yıl değişmiştir dedim kandil öncesi bir deneme yaptım olmadı. Ramazan' a Allah kerim.
Günaydın ablacimGunaydin
Düşüyormus neyseki ablacimGünaydın kuzum sağol makm yaşlıık işte yıllardır var bu sıkıntı bende ilaçla düşüyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?