Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün tutamadım
Sanmam ne zaman geleceği hiç belli olmuyor atağın, çocuk çok uyandı gece kafam yataktan düşmüş boynum kötü kalmış ondan tuttu sanki
Gecmis olsun canim
Kaptanım bende bugün güzel kahvaltı ettim ha ekmek 2 buçuk dilim oldu ama hava açık ya bebeğimle yürüyeceğim bugün başım hafiflesin de
2.5 dilim eritirsinn sen onu canim emziriyorsun da
Başlıyorum canim . Mecburum.
Basla canim bende bir zayifliyorum bir kilo alıyorum bu aralar

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.

Tmm canım

Hayırlı kandiller canım

Geçmiş olsun canım

Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.aşı olmuş muydun?

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.
Günaydınlar dün yaptım içtim biraz önce gene içtim
Kalorisi düşük diye daha iyi bence.

Hanımcim bu saatlerde olmuyorsun ama iyiyim ben. Oruç tutmakta çok zorlanıyorum.
Hocam tutma desem ayıpmı ederim yoksa zorlanıyorsan tabi.
Çok nazlandı bastım nikahı bugünde boşarım evde yok bitti

Rica ederim bitanem belki bu yıl değişmiştir dedim kandil öncesi bir deneme yaptım olmadı. Ramazan' a Allah kerim.

Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın ablacim gecmis olsun

Gunaydin

Yarindan itibaren daha düzenli gelmeye calisacam cnm

Masterite katilamam, degil 8 bin adim atmak bu ara dogru dürüst yuruyemiyorum bile cnm
Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor
Biliyosun bende eskiden kolayca verirdim, her sene meto daha da yavasliyor cnm
Son 2 senedir cok farketti bende
Sende yaş ilerlemeden halletmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…