Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birşey yiyemiyorum..
hiç su icmezken sadece su icesim var. ölmeyek kadar yiyorum ..
temel gıdaları al canım. sabah yumurta ve peynir yemeye çalış salatayla. diğer öğünlerde de çorba, sebze, protein dengeli olarak. az az da olsa ye. vücudun savunması iyi olmalı. ben de inan yediklerimden hiç zevk almıyorum. ama ayakta durayım diye yiyorum.

Son düzenleme:
Ne kadar verdiniz acaba?

afiyet olsun canım. ama bu menü kilo alma menüsü olmuş.
İtiraf etmeliyim ki bugün doktorumun dediklerinden etkilenmiş olabilirim Sütümün bebeğin gelişimi ile doğru orantılı olarak artması için yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ondan sebep bugünkü menüm

Rabbim dayanma gücü versin Canım , ben emzirmiyor olsam dahi yapamamazdım herhalde

ama karbonhidrat bebeğe süt yapmaz ki canım. sana kilo olur sadece. meyve, sebze, salata ve proteini orantılı yersen zaten sağlıklı beslenirsin.

158 benim boyum sen uzunsun sana bu kilo yeter 50 lere düşme 2 kilo ver yeter benim rahat yemek için verdiğim gibi çok zayıf olursun öyle
Evet ya aşırı zayıf tim 58 lerde ama güzelde duruyor du bakarız artık durumane kdar gidebilirsek sende 57 falan çok iyi olur korursun 59 a kadar

Bende bebek emzirerek kilo verdim canım tam tersi yedikleri n kilo aldırır yeşil yapraklı sebzeler çok güz el süt yapar senide zayıflatır hurma,incir, üzüm, bunlarda çok iyi Ara öğünler de atistir ayrıca bol bol rezene iç

Pizza makarna süt yapmaz ancak sana kg yapar. Bebegin kaç aylik bilmiyorum. Arada canın çekip gündüz tatli yiyebilirsin onun sute katkısı var, o da şu sebepten su fazla içirdiği ve sütü tatlandirdigi icin bebeğin fazla emmesiyle süt artmış oluyor.
Ben bebegim 9 ayliktan sonra diyete başladım 1 yaşından sonra sekersiz beslenme yaptığım oldu yine de azalmadı sütüm.

Beth18 e bu hafta masterfitte olmalısın. Annende neler yedin bakiiiiiimmm??
Off daha cok ablamda yedim desem daha dogru. Bu kilolar ne kadar hain ya aksam 2 lokma yiyim hemen geri geliyorlar. Yarin yuzlesecegim bakalim ne olacak.

Masterfitte adimlarim hep eksik kaliyor canim okulda isim cok oluyor genelde masa basi yapiyorum. O nedenle mahcup olmak istemiyorum.

Eline saglik tamam canim insallah 1 olmadan gonderirim

Afiyet olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…