Bugün adım yok canım yarın başlıyoruz inşallah. 8bin ama sen kendini kötü hissettigin an bırakElimden geleni yapacağım kaptancim adımlar 8 bin dimi Perşembe cuma dahil değil demi yanlislik olmasın
Aha bugün adım yoktu değil miBugün adım yok canım yarın başlıyoruz inşallah. 8bin ama sen kendini kötü hissettigin an bırak
Afiyet olsun kuzum bugün nefsini körelt ki haftaici canın istemesin. Karnabahar kısırı çok duydum ama hiç yapmadımBende bugün çok abartmadan ne istersem yemeye niyetlendim.
Menümü yazayım, sporu henüz yapamadım. Yapınca ekleyeceğim.
Sabah 10.00
1 çatal peynir, 2 tane zeytin,
1 küçük poğaça, 2 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı bal+kaymak,
10 tane kadar patates kızartması.
Daha sonra saat gözetmedim
Kızım ağzıma 1 parça gofret tepti,
Gidip gelip karnabahar kısırı yiyorum(1 küçük top karnabaharı rondodan geçirdim, suyunu çekene kadar soteledim. 1 yk biber salçası ve 1 yk zeytinyağ ekledim. Üstüne yeşil soğan, marul, roka, maydonoz, bol limon, kimyon ve pul biber ekledim)
Çok şişirdi beni, bıraktım artık. 7-8 gibi sporumu yapıp adımımı paylaşacağım.fesang
Ben de evin içinde dolanıyorum öyle ama adım sayari açmadım yarın başlayacağız canımAha bugün adım yoktu değil mievde olunca günler şaştı tabi. Olsun, yine de biraz hareket şart
Merhaba kaptanım
Tamamdır kaptanım bugün patatesli menemen denedim ilk kez. Bunu da hiç yemek yapmayı sevmeyen birinden öğrendim. Eşimle çok beğendikEveeeeeet yeni haftamiz hayırlı uğurlu olsun hepimiz için
@Cordelia
Elhan
Hallederiz
@Kinoalihatun
Aomine Daiki
@DeryaOnDiet
@Kahve __Kokusu
@UcurtmaAvcisii
@Nefesimmmsin
askrhpozitif
Kızlarım kırmızı takıma hoşgeldiniz
Bugün abartmadan istediğiniz bir yemeği yiyin nefsinizi köreltin. Sonrasında cuma sabahına kadar hiç kaçamak yapmayalım bol su içelim bol adım atalım. Haftayı eksiyle kapatalım. Sizlere çok güveniyorum hepinizi seviyorum canlarımBen de elimden geleni yapacağım pazartesi kimseyi kaybetmek istemiyorum. Hadi bismillah
Bu tarafta 6954 kuzum ..adımlarına kuvvetAdım bendede şu anda 6532 oldu
İnşallah canım merhabaMerhaba kaptanıminşallah bu hafta güzel kilolar verelim
Tamamdır kaptanım bugün patatesli menemen denedim ilk kez. Bunu da hiç yemek yapmayı sevmeyen birinden öğrendim. Eşimle çok beğendik
Kısa hedefim Pazartesi pastelfitimi geçmeyi hedefledim. Sonrasında moral motivasyonla koşar adım 64' leri gogusleyecegim.
Yok canım 8 bin atarım Allah'ın izniyleBugün adım yok canım yarın başlıyoruz inşallah. 8bin ama sen kendini kötü hissettigin an bırak
Hamur ihtiyacını aldıysan patatese gerek yok zatenİnşallah canım merhaba
Ben yapicam dedim yapamadım evde patates yokmuş çıkıp almaya üşendim haha
Sana afiyet olsun kuzum ellerine sağlık
Süpersin hocam akşam 8 bin yaparım kesinBu tarafta 6954 kuzum ..adımlarına kuvvet
Aldım aldım yeni haftaya hazırımHamur ihtiyacını aldıysan patatese gerek yok zatentesekkur ederim.
Nasıl oluyor tarif istesem senden menü değişikliği olur en azından.Tamamdır kaptanım bugün patatesli menemen denedim ilk kez. Bunu da hiç yemek yapmayı sevmeyen birinden öğrendim. Eşimle çok beğendik
Kısa hedefim Pazartesi pastelfitimi geçmeyi hedefledim. Sonrasında moral motivasyonla koşar adım 64' leri gogusleyecegim.
Afiyet olsun canim ❤Bende bugün çok abartmadan ne istersem yemeye niyetlendim.
Menümü yazayım, sporu henüz yapamadım. Yapınca ekleyeceğim.
Sabah 10.00
1 çatal peynir, 2 tane zeytin,
1 küçük poğaça, 2 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı bal+kaymak,
10 tane kadar patates kızartması.
Daha sonra saat gözetmedim
Kızım ağzıma 1 parça gofret tepti,
Gidip gelip karnabahar kısırı yiyorum(1 küçük top karnabaharı rondodan geçirdim, suyunu çekene kadar soteledim. 1 yk biber salçası ve 1 yk zeytinyağ ekledim. Üstüne yeşil soğan, marul, roka, maydonoz, bol limon, kimyon ve pul biber ekledim)
Çok şişirdi beni, bıraktım artık. 7-8 gibi sporumu yapıp adımımı paylaşacağım.fesang
evet yani bir module gectik okulda biraz zorluyor artik ..2 gun ogleden sonralari toplantiyla geciyor.eve gelir gelmez yemek yapip kızımın odevleriyle ilgileniyorum.sonrasında hemen derse oturuyorum .. ama bunlar bahane olamaz biliyorum .. benim sorunum dengeli diyet yapamiyorumAfiyet olsun ablacim cuma ödülü olmus ❤
Cok uzak kaliyorsun canim
Derslerin mi yogun
Bugun adım yok canim
5 gun adim atiyoruz
Hic kirmizi olmadin galiba canim
Aslinda diyetten önce saglikli beslenmeye odaklansan canim yine kilo verirsinevet yani bir module gectik okulda biraz zorluyor artik ..2 gun ogleden sonralari toplantiyla geciyor.eve gelir gelmez yemek yapip kızımın odevleriyle ilgileniyorum.sonrasında hemen derse oturuyorum .. ama bunlar bahane olamaz biliyorum .. benim sorunum dengeli diyet yapamiyorum
Sağol canımKolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?