Açıkçası az daha büyük olsalar belki yaptırırdım ama 8’e gidiyolar dahaSonu gelmeyecek gibi bir yandan aşı oluyoruz ya hayırlısı❤
Esimle ikisi karar verdi.ben etkileri ne olur bilmedigim için hiç istemedim
Tek öğün saat 13’de
Belki bir Türk kahvesi içerim canım. Pazartesi takıma mahcup olmak istemiyorum daha yemem bişey bu saatten sonraTek öğün saat 13’debence yanlış olur.
Sen bir kase yoğurt ve bir meyve koy bari akşama , ya da salata, ya da bi smooty, ya da baya baya bir yemek ye
Bir de haftaya cuma dene bakalım o ayakkabıyıAh kızlar ah.. güzel indirim var diye uzun zamandır istediğim bir spor ayakkabıyı satın aldım.. neredeyse bağcığını bağlayamayacaktım. Bileklerim o kadar şiş ki (tecrübeme göre 75 kiloya kadar böyle oluyor), görüntüsünden tiksindim neredeyse. Geri göndermeyi bile düşündümsonra dedimki kendime ‘kız dombili, farkını anlayamayacak kadar yavaş olsa da kilo veriyorsun sen!’.
Yaa çok tatlısınBir de haftaya cuma dene bakalım o ayakkabıyı
Dünden beri hayalini kuruyodum hahahaha sağol kaptanımafiyet olsun tatlım. sözünü tutmuşsun
Sen de öyle cicikuşYaa çok tatlısın
1 kaldı :)Bak ulastin sanki bu kiloyu istiydoun
Küçükler daha.Vakalar arttı.okul tekrar açılıyor.Allah'a emanet olsunlarAçıkçası az daha büyük olsalar belki yaptırırdım ama 8’e gidiyolar daha
Cok az yersen yine kabis olursun. Saat cok gec degilken salatalik yogurt birseyler yeBelki bir Türk kahvesi içerim canım. Pazartesi takıma mahcup olmak istemiyorum daha yemem bişey bu saatten sonra
Ayaklarim 40tan 38e düştü desemAh kızlar ah.. güzel indirim var diye uzun zamandır istediğim bir spor ayakkabıyı satın aldım.. neredeyse bağcığını bağlayamayacaktım. Bileklerim o kadar şiş ki (tecrübeme göre 75 kiloya kadar böyle oluyor), görüntüsünden tiksindim neredeyse. Geri göndermeyi bile düşündümsonra dedimki kendime ‘kız dombili, farkını anlayamayacak kadar yavaş olsa da kilo veriyorsun sen!’.
cuma menüsüKaptan bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?