Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim iş güç bitti, daha 3000 adımdayım. Artık evin içinde volta ata ata 8000 adım atsam iyidir. Saatim spor modunda adım saymadığı için ekstraya girecek
Dombilikuş çok hareketlisin anlattığın ve adımlarından gördüğüm kadarıyla menün de geniş geniş bir menu olmuyor kaçamak yapmıyorsun sanki 80 li kilolarda haftalık daha mi hızlı vermeliydin bu harekete ve menüye göre.
Sakin yanlış anlama yani yine 3 kilodan fazla gitmis vermişsin ama adımların hep 13 15 bin civarı oluyor hareketlisin o anlamda yazdim

Et sote salata ayran
Evdekilere pilav ve puding de yapacağım
Okullar açılınca sebzeye döneceğim insallah sebze sevmiyorlar pisirmemi istemiyorlar.
Şimdiden afiyet olsun canım
Ben de çocukların seveceği birşeyler hazırlamalıyım babamız yok akşam yemekte
Eti nasıl soteliyorsun yumuşak olması için önceden duduklude pisiriyor musun

Canım tiroid hastasıyım ben. Karbonhidratı yada gluteni hayatımdan çıkartmadığım sürece mayalı poğaça gibi oluyorum. Bir ara low carb yapayım dedim ama her zaman devam edilemiyor ona da. Ama bu hafta kararlıyım, kazanlar dolusu sebze yiyeceğim midemi doyurmak için ama karbonhidrat(basit karb) almayacağım.

Adım konusuna gelince de, mühendisim. Hafta içi sürekli sahada çalışıyorum. Ama dur kalk dur kalk oluyor. Adım sayısı tamam da egzersiz gibi göremiyorum ben bu işi.. tabi cuma ve haftasonu abartıp artıya çıkıp cumaya kadar eksiye düşmeye çalışma çabası mesela geçen hafta pazartesiden cumaya 1.2 kg vermişim. Benim için harika bir rakam

Darisi basimiza o zaman. Kolay birakti mi

Aomine Daiki srn nasil 36 saat aclik yapiyorsun elinayagin tittemiyor mu?
Ben oglumun hastaligi icin kosturdum bugun bir sey yiyemedim ama normal bir gunde 24 saati bile yapmak cok zor
36 saati Daha hiç yapmadım canım ama 24 saatte hiç zorlanmıyorum.onu çok rahat yapıyorum. Şimdi ekstra olarak bir iştahsızlığım var o yüzden denemek istiyorum

Zumba neden 4 puan

Şuan çok iyi kaptanım. 15 dk lık kalça sporunu yaptım. Adımı tamamlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…