Valla canım sabah işler karıştı WC falan muhabbeti oldu. Neyse yapacak bişey yok :)O zaman eksiymişsin. Hiç moral bozma cumaya kadar normal beslen
Cok teşekkürler canım. Kaptanlık hepimize yakışıyor çok tatliyiz maşallah.Kesinlikleyakışır cordiciğime
Üzüldüm canım. Kereviz mi yaptı acabaKuzum bak ben artı gördüm
Masallah cnm cok güzel eksi
Kusura bakmayin cnm gelemedimMerhabaaa kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.
@Nefesimmmsin
@gezegenfeza Mefkurem
@MaYa_MiLa
@Migim
Kızlar Sizler neredesiniz? Nasılsınız?
Tam sebebini bilmiyorum kuzum birkaç kaşık kısır yemiştimÜzüldüm canım. Kereviz mi yaptı acabatartimdan ümitliydim
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacimMasallah cnm cok güzel eksi
Bugün ayni eksimiz var
Cumaya işim baya zor olacak
Kilo farkindan dolayi daha fazla vermem lazim
Kusura bakmayin cnm gelemedim
Gece uyuyamadim, sabah dalmışım biraz
Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2
Zipzip-
Bizde bu sene yine cemiyet dolu. Benimde bir an evvel ataga gecmem lazimEvet canım hep düşünüyorum yazı. Bikini de bir tarafa bir yere gideceğim zaman düğün olur, bayram olur hiçbiri yakışmadı ne giyeceğim ben diye düşünüp ağlamak istemiyorum. Eşim bir yemeğe gidelim dese Ben ne giyeceğim diye düşünüyordum. Şimdi herhangi bir şey giyiyorum çıkıyorum. Hiç kıyafet düşünmüyorum.
Teşekkür ederim cnmEksin cok guzel tebrik ederim ablacim
maşallah canım seninde eksin çok güzel cumaya sende güzel kilo vereceksin eminimMasallah cnm cok güzel eksi
Bugün ayni eksimiz var
Cumaya işim baya zor olacak
Kilo farkindan dolayi daha fazla vermem lazim
Kusura bakmayin cnm gelemedim
Gece uyuyamadim, sabah dalmışım biraz
Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2
Zipzip-
Afiyet olsun ablacim da az yemissin bence biraz artir yedikleriniPazar Menüm
Sabah sade kahve
Öğle
1 dil. Yumurtali kizarmis ekm.
Peynir
4-5 zeytin
Ara sütlü kahve
Aksam
4-5 kş. Patatesli pilav
Yogurt
1 dil. Ekm.
1 kş tahin
Zipzip-
İnşallahTeşekkür ederim cnmdevami gelsin insallah
teşekkür ederim canım benimHarikasın
Harikasın canım benim bayılıyorum böyle kararlı kadınlarakızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
4 gun var canim bence inersin 9 li rakamlara
Dogum günün kutlu olsun canim nice saglikli mutlu yaslarin olsunkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
kaç kilosun canımnasıl yaaa
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç
amin teşekkür ederim canım benimDogum günün kutlu olsun canim nice saglikli mutlu yaslarin olsun
tatlı ve hamur işini yeme tarçınlı süt iç tatlı isteğini ve açlık isteğini bastırır bide su iç aç olduğunu hissettiğinde yemek yemek istediğinde hemen bir bardak su iç biraz bekle eminim açlığın geçecek çünkü gerçekten aç değilsin bukadar yemekten sonra inan banaBugün doymuyorum ya.. lavaş sandviçimi yedim yulaf barımı yedim hala açım. Karşımdaki hoca tost yiyor ben tosta bakıyorum
Sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yaşlarınız olsunkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?