Hep beraber verelim insallah cnmmaşallah canım seninde eksin çok güzel cumaya sende güzel kilo vereceksin eminim
Eşim yemekte yoktu o yüzden ekstra bisey yapmadim cnm biraz kh agirlikli olduAfiyet olsun ablacim da az yemissin bence biraz artir yediklerini
İnşallah❤
Doğum günün kutlu mutlu olsun cnmkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
çok teşekkür ederim canım benimSevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yaşlarınız olsun
canım benim çok teşekkür ederimHep beraber verelim insallah cnm
Tabi ben senden daha cok vereyim
Eşim yemekte yoktu o yüzden ekstra bisey yapmadim cnm biraz kh agirlikli oldu
Evdede hic sebze vs. Kalmadi
Doğum günün kutlu mutlu olsun cnm
İnşallah gecirecegin son kilolu doğum günün olsun
Olabilir canim. Ben de zayif yuz hayraniydir. Yuz yogalari var gunluk 2-3dk ile duzenli yapilinca gercekten harikalar yarariyor bi goz at istersen. Bende gidi var onun icin yapiyorum gercekten faydasini gordum.doğru söylüyorsun. benim yüzüm çok zayıfladığı için sanırım daha verme diyorlar.
sağol canım bakacağımOlabilir canim. Ben de zayif yuz hayraniydir. Yuz yogalari var gunluk 2-3dk ile duzenli yapilinca gercekten harikalar yarariyor bi goz at istersen. Bende gidi var onun icin yapiyorum gercekten faydasini gordum.
hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun canımkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
67.7kaç kilosun canım
İyiyim sen nasılsın cor cor cordeliaaaaMerhabaaa kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.
@Nefesimmmsin
@gezegenfeza Mefkurem
@MaYa_MiLa
Wilma11
Kızlar Sizler neredesiniz? Nasılsınız?
Bugün yarın gider etkisiTam sebebini bilmiyorum kuzum birkaç kaşık kısır yemiştim
Evet canım psikolojik olarak doymuyorum zaten haklısıntatlı ve hamur işini yeme tarçınlı süt iç tatlı isteğini ve açlık isteğini bastırır bide su iç aç olduğunu hissettiğinde yemek yemek istediğinde hemen bir bardak su iç biraz bekle eminim açlığın geçecek çünkü gerçekten aç değilsin bukadar yemekten sonra inan bana
İnşallah bitanemmmmBugün yarın gider etkisi
Yeni yaşın kutlu olsun inşallah saglikla hedefine ulasacagin bir yıl olsunkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
Nasil oldun canim iyi misin
artık geçmeye başladıMerhabaaa kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.
@Nefesimmmsin
@gezegenfeza Mefkurem
@MaYa_MiLa
Wilma11
Kızlar Sizler neredesiniz? Nasılsınız?
Thank you canım. İyiyim.İyiyim sen nasılsın cor cor cordeliaaaa
Harikasın canım.Masallah cnm cok güzel eksi
Bugün ayni eksimiz var
Cumaya işim baya zor olacak
Kilo farkindan dolayi daha fazla vermem lazim
Kusura bakmayin cnm gelemedim
Gece uyuyamadim, sabah dalmışım biraz
Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3
Fark 1.2
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?