Teşekkür ederim kinoacimRabbim acil şifalar versin canım.çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Annem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Allah esirgemiş. Umarım hepsi en kısa zamanda iyi olur. Rabbim şifa versin.Annem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Probis olmadi serde kabak yiyecektim ama bi baktim hupletmisimAfiyet olsun canim
Probis olmus mu hic :)
neden bu kadar az yiyorsun kahvaltinda az aksam yemeğinde az canim
Hepsine ayri ayri gecmis olsun canim . Insallah cabucak toparlarlarAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Almak vermekte isin eglencesi extra hareket katiyor yarismaya .valla karşı takımdan en fazla vereni aldım, bizden de en fazla artı geleni verdim. aslında kimseyi vermek istemiyorum zor oluyor
Tabi ki yersin canim gayrt guzel bir secenek ispanakli yumurtaMerhaba ıspanaklı yumurta yiyebilir miyim şimdi nohut yemeği diğer seçenek
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun canım. Allah esirgemiş. Umarım hepsi en kısa zamanda iyi olur. Rabbim şifa versin.
Çok sağolun kızlar. Allah'tan hiçbirinin hayatı tehlikesi yok ama asabim bozulduHepsine ayri ayri gecmis olsun canim . Insallah cabucak toparlarlar
Afiyet olsun kuzum07 Şubat 2022
sabah 12.00
5 parmak genişliğinde ıspanaklı börek (el açması)
biraz salatalık domates biber
ara 16.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 17.40
2 parmak köfte
3 yk dom soslu patlıcan biber kızartması
3 yk yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia fesang Hallederiz
Afiyet olsun kuzumMenüm
Kahvaltı:9.30
4yk yarım yağlı lor peyniri 1 yumurta ile omlet
4zeytin
2dilim ekmek
Ara:1elma
Aksam:16.00
1kepçe tarhana çorbası
Haslama et
Sarımsaklı yoğurtlu kıvırcık salatası
1dilim ekmek
2yk pirinc pilavı
Su:2 litre olur
Spor:30 dk lesli(2mil)+16549 adım+kalça videosu
Eki Görüntüle 3002597
Zipzip- Cordelia fesang Beth18
aynenAlmak vermekte isin eglencesi extra hareket katiyor yarismaya .
üst üste gelmiş.Çok sağolun kızlar. Allah'tan hiçbirinin hayatı tehlikesi yok ama asabim bozuldu
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar kızlar. Ben yemek işini bitirdim şimdi, fırsat bulmuşken yazayım.
Sabah 09.30
Marul, salatalık ve domates ile salata
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 13.30
1 tabak kabak yemeği, 2 yk yoğurt
Akşam 17.45
1 kazan karnabahar salatası (şaka şaka dolu dolu 1 yemek tabağı)
1 porsiyon tavuk.
2lt su. Bu da adımlarım;
Eki Görüntüle 3002582
fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Sağol canım.Sabah ac karına 2 kuru kayısı içtim unuttum yazmayıÇok sağolun kızlar. Allah'tan hiçbirinin hayatı tehlikesi yok ama asabim bozuldu
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum
Bak canim aylardir vefatlar ,hastaliklar cevremde artik olumlu dusunmek icin ugrasiyorum yoksa yasam enerjim tukendi bu sene inan. Olumlu dusunÇok sağolun kızlar. Allah'tan hiçbirinin hayatı tehlikesi yok ama asabim bozuldu
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum
Allah sifa versin canim ust uste gelmis hepsiAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Yiyebilirsin canimMerhaba ıspanaklı yumurta yiyebilir miyim şimdi nohut yemeği diğer seçenek
Insallah cozulur canim benim oyle bir sorunum yokBugün aç karnına iki kuru kayısı yedim insallah çözülür sıkıntı yoksa çıkamadım henüz.sen çözebildin mi canım
Aaa o kadar var mi gozume az geldiProbis olmadi serde kabak yiyecektim ama bi baktim hupletmisimAz mi kalori sayaci indirdim 1300 cal cikiyor bugun yediklerim
Afiyet olsun kaptanim07 Şubat 2022
sabah 12.00
5 parmak genişliğinde ıspanaklı börek (el açması)
biraz salatalık domates biber
ara 16.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 17.40
2 parmak köfte
3 yk dom soslu patlıcan biber kızartması
3 yk yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia fesang Hallederiz
Afiyet olsun canim adimlarin cok guzel bugunMenüm
Kahvaltı:9.30
4yk yarım yağlı lor peyniri 1 yumurta ile omlet
4zeytin
2dilim ekmek
Ara:1elma
Aksam:16.00
1kepçe tarhana çorbası
Haslama et
Sarımsaklı yoğurtlu kıvırcık salatası
1dilim ekmek
2yk pirinc pilavı
Su:2 litre olur
Spor:30 dk lesli(2mil)+16549 adım+kalça videosu
Eki Görüntüle 3002597
Zipzip- Cordelia fesang Beth18
Kız napıyorsun o kadar inatlaşma bedeninleBen o vücudun ebesine bol bol rahmet okuyorum
Teşekkür ederim canımAllah sifa versin canim ust uste gelmis hepsi
Yiyebilirsin canim
Insallah cozulur canim benim oyle bir sorunum yok
Aaa o kadar var mi gozume az geldi
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim adimlarin cok guzel bugun
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Annem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?