cumaya eksi gelirsin bence. menülerin ve sporun gayet güzel kuzumEvet bitanemen kötü ihtimal bu kiloda kalırım napim. Sporlar sıkılaştırdı o avantajı kullanırım. Bir tek deri mont ceketimin düğmeleri iliklenmiyor diğer her şeyi giyebiliyorum.
saol canım sen de çok güzel bir haftasonu geçirdin
kabızlarla uğraşamam
amin canım inşallah. sen geçen hafta çok kilo verdin. aslında bu sonuç normal. hafta sonu da çok kısıtlı yedin. cumaya eksi gelirsin. şu an bile kilon çok iyi benceYa gülüyorum ediyorum da valla sabah çok moralsizdim. Yine de hem60kiloyum hem ben elimizden geleni yaptık içim rahat. Cuma günü kırmızı mavi sarı yeşil bütün takımlar kilo verir inşallah.
yok canım kereviz yapmaz. senin vücut kasıyor.Üzüldüm canım. Kereviz mi yaptı acabatartimdan ümitliydim
canım doğum günün kutlu olsunkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
2 dlm wasa
1/2 avakado
1 kk peynir
Ogle
1 probis
Aksam(17:00)
Avuc ici kadar tavuk
3yk sebzeli eriste
Salata
1/2 bardak ayran
Su: suan 1.5 aksamda adimlarimi atarim
verirsin sen canım. giyersin hepsini üzülme.
eline, emeğine sağlık kuzumdışarı çıkmıştık. birkaç parça birşey aldık marketten, doktora eczaneye uğradık geldik. ancak gördüm.
o kadar yorgun ve halsizim ki sevinecek dermanım yok
seçmek zor amaCordelia mavi takıma, pastelfit de kırmızı takıma olsun
kızlar herkese cumaya kadar bol bol eksi diliyorum
İç Ses: nereye oynuyon, kolunu bacağını oynatacak halin yok otur oturduğun yerde
geldim simdi eve donerken yazabiliyorum kusura bakmayin sabitim 82.0 diydim sabahMerhabaaa kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.
@Nefesimmmsin
@gezegenfeza @Mefkurem
@MaYa_MiLa
@Migim
Kızlar Sizler neredesiniz? Nasılsınız?
canım benim gecmis olsunAğır bir gribal enfeksiyon geçiyorum canım miyde bulantısından birşey yiyemiyorum
İnşaallah canım ilaç verdi bakalım daha birşey yemedim umarım bulanmaz yiyince.
Saol canım
Yok canım yapmadı enfeksiyon senin ki dedi kovit değil degilmis..doktor kan tahlili yaptı ..
oh sukur canimDaha iyiymis kuzum anneciğime gönderip okula geldim
Sağol kaptanıminşallah eksiyi görürüm
Etiket unuttumMenü
Sabah 10.00
Bir tam buğday lavaşa sandviç yaptım içinde
2 hindi füme bir yeşil biber marul maydanoz ve çeçil peyniri vardı
Ara 11.00
Bitterli yulaf bar
Akşam 17.00
Bir kase mercimek çorbası
Bir taze soğan 2 yaprak sarma
valla karşı takımdan en fazla vereni aldım, bizden de en fazla artı geleni verdim. aslında kimseyi vermek istemiyorum zor oluyor
Saol kuzum Allah razı olsuncanım benim gecmis olsun
Evet işin o kısmı çok can sıkıyor ama diğer türlü de anlamı yokvalla karşı takımdan en fazla vereni aldım, bizden de en fazla artı geleni verdim. aslında kimseyi vermek istemiyorum zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?