Kaç gündür evdeydin ya birden ağır gelmiştir canimbugün dışarı çıkma olayı çok yordu beni. acayip halsiz düştüm. demek ki tam iyileşmemişim.
Aminnnn çok çok teşekkür ederim bitanemAman Allah'ım
Annene, teyze ve dayına acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberlerini alırsın. Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun gülüm perşembe akşamı da ye bolbolben akşam biraz salatalık turşusu da yemiştim. yazmayı unuttum.
Bizde seni sevdik canim gel bekleriz her zamanIyiyim cok sukur kizlar
Ugrasiyorum iste nolsun
@Tutku44 ile konusuyoduk
Grup nasil falan diye gelmeye yuzum yok valla ben yetisemiyorum ama sevmistim grup arkadaslarimi diye
Bi ugrak verim dedim
Canım yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versinAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Y..........sız ye kuzumMerhaba ıspanaklı yumurta yiyebilir miyim şimdi nohut yemeği diğer seçenek
Allah razı olsun ZeynepcimmCanım yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versin
belki ama hala boğazda akıntı falan da var. eve gelince başım da zonkluyordu.Kaç gündür evdeydin ya birden ağır gelmiştir canim
Aminnnn çok çok teşekkür ederim bitanem
Afiyet olsun gülüm perşembe akşamı da ye bolbol
O akıntı bence bir süre devam eder canım yarın artık halin keyfin iyice yerine gelir inşallah. Şey dermişim o keyifle de bol bol yebelki ama hala boğazda akıntı falan da var. eve gelince başım da zonkluyordu.
Canım ben yiyorum onlardan. Bitterlisi 165 kalori istersen al bulundur. Kriz falan gelirse çikolata tatlı yerine ondan yersin bastırıyorBugün marketleri gezdim oğlanın okul çıkışını beklerken.Öyle acıktım ki müsli bar alsam diye gecti aklımdan.sonraBeth18 in verdigi bir kiloyu düşünüp vazgeçtim.dedim bak melda yapma bunu rakibin simdiden bir kilo vermiş sen de tık yok.Ama baktığım herşeyi canım nasıl da çekti.Yemedim tabiki de.rakibimi gecebilir miyim bilmiyorum en azından rezil bari olmayım dedim
Canim yaa neden az yiyorsun ki onemli olan cuma biliyorsunYarın sabah bir kere daha tartilmak için bugün az yedim şu an artık biraz da sinir stresten bayılacak gibiyim. Biraz uzanayim
Ya ıspanak çok azdı o yüzden desteklemek istedimY..........sız ye kuzum
Haklsın canım ben de alıyordum birara kuru meyveli olanı seviyorum.yemek istemedimCanım ben yiyorum onlardan. Bitterlisi 165 kalori istersen al bulundur. Kriz falan gelirse çikolata tatlı yerine ondan yersin bastırıyor
Verirsin aşkitom relax. Her hafta 1 kg verilmez kiCumaya bir yüz daha gider -200 ' le sallarim mendili
Aaa takımım değişmiş. Merhaba Fesang kaptanKırmızı kuşlareksi gelen herkesi tebrik ediyorum. Sabit gelenler ve artı görenler (benim gibi) cuma inşallah eksiye kavuşuruz moralleri bozmak yok.
pastelfit Elhan @DombiliKus @Kahve __Kokusu Kinoalihatun @Aomine Daiki @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii @askrhpozitif @DeryaOnDiet
İyiyim çok şükür, bugün mutfaktaydım hep. Kek, poğaça, zeytinyağlı falan yaptım çocuklara. Sonrada akşam yemeği yaptım, akşam oldu
Cok şükür canım kis daha bitmedi dahaArkadaşlar size dert yaNdığım elektirkli sobamin odadan alınması üşümemizle ilgili soruşturma açılması konusunda sonunda ısındık artık kaloriferler daha insanı düzeyde yanıyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?