Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı 1 dilim ekmek

Öğlen 2 orta büyüklükte biber dolmasi

Akşam 1 kaşık kıyma sote yarim dilim ekmek

Ara 10 fındık

Birazdan yasak elma izlerken de süt içeceğim 1 bardak adımlar birazdan atacağım az kalan var onu tamamlayip
Zipzip-

Afiyet olsun canim

Kız napıyorsun o kadar inatlaşma bedeninle Elhan cığım kendini ac mi bırakıyorsun yoksa
Yok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece.
Cumaya kadar mühlet verdim. Verdi verdi vermedi başına gelecekleri düşünemiyorum.

Yok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece.
Cumaya kadar mühlet verdim. Verdi verdi vermedi başına gelecekleri düşünemiyorum.
Yok yok zaten zayıfsın yağ oranın düşük küçücük kadınsın ondan zor oluyor inatlaşma hastalık sağlık çıkartma ha

Allah sifa versin canim ust uste gelmis hepsi

Yiyebilirsin canim

Insallah cozulur canim benim oyle bir sorunum yok

Aaa o kadar var mi gozume az geldi

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canim adimlarin cok guzel bugun
Avakado yumurta uerine canim yagli ya , e probis var , aksamda tavuk ve eriste de belki ben bol.keseden hesapliyorum tartim bozuldu esim ben alirim dedi ama kustum hatirlatamiyorum

Aman Allah'ım
Annene, teyze ve dayına acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberlerini alırsın. Geçmiş olsun canım.

Iyiyim cok sukur kizlar
Ugrasiyorum iste nolsun
Tutku44 ile konusuyoduk
Grup nasil falan diye gelmeye yuzum yok valla ben yetisemiyorum ama sevmistim grup arkadaslarimi diye
Bi ugrak verim dedim
Gıcık sandriyon bacı
Gelmeye niye çekiniyorsun seni çok sevdiğimizi biliyorsun külkedisi

bugün pek halimiz yoktu ondan dolaptan yedik. börek derin dondurucuda vardı. ısıttık yedik. sonra zaten evden çıktık. kızartma da yazdan dolaba koymaydı. konserve yapmıştık köfteleri de zaten yapıp derin dondurucuya koymuştuk. sadece pişirdik o kadar. bugün dolap günüydü

Nice yaşlara sağlıklı huzurlu olun
Afiyet olsun öğlen gittiğin yere aksam aksam gittigin yere öğlen gitseydin keske
Canın sağolsun kaptanım.insallah güzel eksilerle geleceğiz cumaya
Menu
Sabah
2 dlm wasa
1/2 avakado
1 kk peynir

Ogle
1 probis

Aksam(17:00)
Avuc ici kadar tavuk
3yk sebzeli eriste
Salata
1/2 bardak ayran

Su: suan 1.5 aksamda adimlarimi atarim
Probise dayanam o yüzden eve almıyorum.o kokusu beni benden alıyor.Afiyet olsun canım
2yaprak sarmayla durabildin ya masallah sana hakettin bu videoyu

Minik diye peşpeşe yedin değil mi küçük hobbyleri yeme gülüm
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…