Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
canım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.

canım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.
Olabilir kuzum. Bugün okulda o kadar çok kişi dedi ki zayıflamışsın diye, 3 kilo bile farketmiş demek. İşte kaptanlık derdine insan kasıyor. Dün de canım biseylere sıkıldı pek uyuyamadım sonra annemle teyzemlerin haberleri falan biraz modum düştü

Şimdi eşim mutfakta bişeyler hazırlıyor ben salonda uzanıyorum yarın menümü sağlıklı ama biraz dolu hazırlayacağım.

Eşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
Hayatım çok sıkmayın kendinizi. Birden aşırı kilo vermek hasta eder. Bir de çalışıyosun, olmaz öyle
Iyi geceler kizlar
İyi geceler canım

Teşekkür ederim canım benim

Teşekkür ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…