- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Tabi ki mayısın 15ine kadar yandığı seneler oluyor burdaCok şükür canım kis daha bitmedi daha
Yıpratma kendini gülüm.az yersen metabolizman yavaslar.cumaya muhtesem eksilerle geleceğiz insallahYarın sabah bir kere daha tartilmak için bugün az yedim şu an artık biraz da sinir stresten bayılacak gibiyim. Biraz uzanayim
Bu sabah kafam karıştı tartı meselesine. O yüzden yarın sabah tekrar tartılacağım az yiyeyim dedimCanim yaa neden az yiyorsun ki onemli olan cuma biliyorsun
İnşallah güzel kinoamYıpratma kendini gülüm.az yersen metabolizman yavaslar.cumaya muhtesem eksilerle geleceğiz insallah
Çok sevindim karlar kraliçem.Arkadaşlar size dert yaNdığım elektirkli sobamin odadan alınması üşümemizle ilgili soruşturma açılması konusunda sonunda ısındık artık kaloriferler daha insanı düzeyde yanıyor çok şükür
İyi geceler bitanemIyi geceler kizlar
canım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.Eşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
Olabilir kuzum. Bugün okulda o kadar çok kişi dedi ki zayıflamışsın diye, 3 kilo bile farketmiş demek. İşte kaptanlık derdine insan kasıyor. Dün de canım biseylere sıkıldı pek uyuyamadım sonra annemle teyzemlerin haberleri falan biraz modum düştücanım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.
Hayatım çok sıkmayın kendinizi. Birden aşırı kilo vermek hasta eder. Bir de çalışıyosun, olmaz öyleEşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Gıcık sandriyon bacı
Gelmeye niye çekiniyorsun seni çok sevdiğimizi biliyorsun külkedisi
Tesekkur ederim kizlarBizde seni sevdik canim gel bekleriz her zaman
Evet pastelim aslında en güzeli haftada bir kilo vermek falan. Benim ayarım yok alınca birden alıyorum verince birden veriyorumHayatım çok sıkmayın kendinizi. Birden aşırı kilo vermek hasta eder. Bir de çalışıyosun, olmaz öyle
İyi geceler canım
Çok teşekkür ederim canım benimsara_28 canım ben senin doğumgününü kutladım mı hatırlayamadım. İyi ki doğdun canım benim cooook mutlu bir yıl gecirmeni dilerim ailenle sevdiklerinle
Senin kilon düşük, haftada 1 kilo da fazla bence. Sen kaç kg olmayı hedefliyorsun canımEvet pastelim aslında en güzeli haftada bir kilo vermek falan. Benim ayarım yok alınca birden alıyorum verince birden veriyorum
Bitanem benim hedefim her dk değişiyor. Boyum 1.65 şu an 60.2 kiloyum hedefim 55Senin kilon düşük, haftada 1 kilo da fazla bence. Sen kaç kg olmayı hedefliyorsun canım
Teşekkür ederim canım benimNice yaşlara sağlıklı huzurlu olun
Afiyet olsun öğlen gittiğin yere aksam aksam gittigin yere öğlen gitseydin keske
Canın sağolsun kaptanım.insallah güzel eksilerle geleceğiz cumaya
Probise dayanam o yüzden eve almıyorum.o kokusu beni benden alıyor.Afiyet olsun canım
2yaprak sarmayla durabildin ya masallah sana hakettin bu videoyu
Minik diye peşpeşe yedin değil mi küçük hobbyleri yeme gülüm
Afiyet olsun
Teşekkür ediyorum canım benimcumaya eksi gelirsin bence. menülerin ve sporun gayet güzel kuzum
saol canım sen de çok güzel bir haftasonu geçirdin
kabızlarla uğraşamam
amin canım inşallah. sen geçen hafta çok kilo verdin. aslında bu sonuç normal. hafta sonu da çok kısıtlı yedin. cumaya eksi gelirsin. şu an bile kilon çok iyi bence
yok canım kereviz yapmaz. senin vücut kasıyor.
canım doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?