Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim uzgunum ama gorusuyorsaniz kendini izole etmen lazim. İnşallah yine de yoktur
Müdür yardimcisina yazdım şimdi canım yarın okula gitmeyip test yaptıracağım
Hahahahahahaahahahahahahaha ya sen çok tatlısın pastelim benim

Ondan bende korkuyorum kendimden bazen durduramamaktan kendimi

Ya benim de çocuklarım anne yeter diyorlar sofra tatsız oluyor sensiz
Annem ve kardeşim keza tadını kaçırma sen zaten zayıfsın yok kac tane çocuk bakıyorsun takıntı yaptın
Babaannem kızım yapma kotulenirsin
Kayinvalde hiç sevmiyorum şu zayıfları, yiyim diye çocuk emziren insan diyet mi yaparmış

Yok hiç bişey olmadı agzininin içini de kontrol edip çıkarmaya çalıştım hiç bişey bulamadım o anı hatırlayamıyorum bile panik korkudan

Çok geçmiş olsun lavinyacim.İnsallah korktuğun gibi olmaz. Nasıl öğrendin yuttugunu

Belden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
Ooo bu iş başka yere gidiyor canım. Vitamin de başla
Canım geçmiş olsun. Sakin ol belki tükürmüştür veya düşmüştür. Aranınca bulunmaz yerlerde. Röntgende görünürdü diye düşünüyorum.
Evet eminim hiç bir yerde bulamadık o parçayı şuan dada biraz huysuz korkuyorum onda mi boyke oluyor ağlıyorum hiç iyi değil im

Eline almıştı cam bardak tam elinden alayım derken kırdı dişiyle

Sadece röntgen çektiler yutmamis yutulsa çıkardı dediler

Ne yerde bulabildim ne bişey yutgunada emin değilim sadece kırdıktan sonra elinden alıp ağzını kontrol ettim bulamadım acile götürdük sonra çünkü emin olamadim

Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedi

İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum

Bugün

Sabah küçük 1 dilim cikolatalı ekmek
Öğlen kabak çekirdeği
Aksam az çorba
Zipzip- @MaYa_MiLa (yeni rakip ama arkadaşım)
Geçmiş olsun canım
Midem bulaniyor, yemek yiyemedim

Ondan bende korkuyorum kendimden bazen durduramamaktan kendimi
Yeşil ibreyi takip et canım sarıya yaklaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…