Akşam geldim ama sen yoktun, gündüz hep mutfaktaydım.Bildirimi yapıp uyuyacaktim seni gördüm. Gün boyu gelmedinküsüm sana
Bebekleri melekler korur. Hiç endişelenme röntgende çıkmamış.Kırılan minik parçayı ne ağzında ne yerde bulabildim
O kadar şey yedirdiler bi Nutella yedirmediler nutella yedirselerdi ya banaBana bir sürü şey yedirdiler üstüne bir kase tahin pekmez yedirdiler. Tahinden de nefret ederim pekmezden de nefret ederim
Güzel ablam annem gibi konuştunBebekleri melekler korur. Hiç endişelenme röntgende çıkmamış.
Afiyet olsun pastelimmmZipzip- Cordelia fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tost ekmeği
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
domates 2 ceviz
Öğle 12.30
Kıymalı pırasalı kinoa 5 kaşık
3 kaşık yoğurt
Ara 17.00
Yarım d tam buğday
Yarım dilim süzme peynir
1 tane zeytinyağlı sarma
Akşam 19.30
3 köfte
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
Su 2,5
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Adım
Sana doping vermişler canımBana bir sürü şey yedirdiler üstüne bir kase tahin pekmez yedirdiler. Tahinden de nefret ederim pekmezden de nefret ederim
pastelfit eşinle aramdaki muhabbeti eşime anlattım az önce. Tabi burayı bilmediği için bir ogretmen arkadaşım diye bahsettim senden. Hatırlarsan bir kere de rüyamda seni oğlumun öğretmeni olarak görmüştüm.
3 vakte kadar öğretmen oluyorsun canım hayırlı uğurlu olsun
18.00 ' de geldim eve yemek yedim boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım. Sonra baktım 3000 küsur adım var. Kalk kız kalk adımını tamamla bari dedim. Şimdi başım dönüyor ev yürüyüşünden nefret ediyorum. Yarın da nöbet var akşama kadar. Hafta boyunca sınavlar ve toplanti devam edecek . 48 maddeyi bitiremedik 9. Maddedeyiz hâlâ. Hafta sonu da dahil bitirecekmişiz. Herkes hasta olup evinde dinleniyor özeniyorum inan kiAkşam geldim ama sen yoktun, gündüz hep mutfaktaydım.
Ayıptır söylemesi bizim burda nutella yokO kadar şey yedirdiler bi Nutella yedirmediler nutella yedirselerdi ya bana
Hahaaaaaaa şu hasta halimle bile aklım diyette Makarna yedim diye vicdan yapıyorumOoo bu iş başka yere gidiyor canım. Vitamin de başla
Canım geçmiş olsun. Sakin ol belki tükürmüştür veya düşmüştür. Aranınca bulunmaz yerlerde. Röntgende görünürdü diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım
Yeşil ibreyi takip et canım sarıya yaklaşma
Pastel' in eşiyle arandaki muhabbet neydi kipastelfit eşinle aramdaki muhabbeti eşime anlattım az önce. Tabi burayı bilmediği için bir ogretmen arkadaşım diye bahsettim senden. Hatırlarsan bir kere de rüyamda seni oğlumun öğretmeni olarak görmüştüm.
3 vakte kadar öğretmen oluyorsun canım hayırlı uğurlu olsun
Aa bi de sonra adım tamamladım doğru ya18.00 ' de geldim eve yemek yedim boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım. Sonra baktım 3000 küsur adım var. Kalk kız kalk adımını tamamla bari dedim. Şimdi başım dönüyor ev yürüyüşünden nefret ediyorum. Yarın da nöbet var akşama kadar. Hafta boyunca sınavlar ve toplanti devam edecek . 48 maddeyi bitiremedik 9. Maddedeyiz hâlâ. Hafta sonu da dahil bitirecekmişiz. Herkes hasta olup evinde dinleniyor özeniyorum inan ki
Şifa olsun ilaç niyeti ile yemiş kabul edin.Bana bir sürü şey yedirdiler üstüne bir kase tahin pekmez yedirdiler. Tahinden de nefret ederim pekmezden de nefret ederim
Karboyu sıfırlarsan kas kaybı yaşarsın , az yeHahaaaaaaa şu hasta halimle bile aklım diyette Makarna yedim diye vicdan yapıyorum
Yazım hatası oPastel' in eşiyle arandaki muhabbet neydi ki
Canım sen nerde oturuyorsun ki?Ayıptır söylemesi bizim burda nutella yokdün trendyoldan nutella aldım çocuklara. Eşim ve ben hiç dokunmuyoruz çocuklar yesin diye
Pastel' in eşiyle arandaki muhabbet neydi ki
Şile-istanbulCanım sen nerde oturuyorsun ki?
pastelfit güzel kilo verince eşi evham yapmış anoreksiya olacaksın diye. Pastelim de diyor ki ben kim anoreksiya kim :)) bunu eşime anlattım ama burayı bilmiyor ya pastel öğretmen arkadaşımmış gibi anlattım hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?