Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahŞifa olsun ilaç niyeti ile yemiş kabul edin.
Tahin mideye çok iyi geliyor. Özellikle çiğ tahin. Ben bir hafta sadece tahin yiyebilmiştim. Kortizon hapı kullandım da tuz ve şekerli hiç bir şey yemedim. İlaclar mideme dokunurdu tek tahin iyi gelirdi. O dönem de et tahin kuruyemiş yedim bol bol yattım hiç Kilo da almadım.
Çünkü hiç bir şey yiyemedim 2 çorba kaşığı tahin akşamları ızgata et.
Tuzsuz hiç bir şeyin tadı olmuyor. Sıfır tuz. Yemek salçası tuzu tereyağı tuzu bile tad veriyor. Onlarsız yemek saman gibi
Aaaaa çok şaşırdım ne hakla nutella satmazlar yaŞile-istanbul
Bazı ürünler kışın burda olmuyo. Pahalı satılmaz diye. Yazın oluyo. Çokokrem vardı migrosta, aldım ama nutella gibi olmuyo.Aaaaa çok şaşırdım ne hakla nutella satmazlar ya
Okuldan okula değişiyor canım. Şimdiki okulum bir tuhaf üç çeşit diploma veriyoruz. Meslek Lisesi, Çıraklık , Bir de bir meslekte çalışıp bir yandan da okulunu tamamlamak isteyenlerAa bi de sonra adım tamamladım doğru yasenin işin çok olur şimdi. Allah kolaylık versin, öğretmenlik zor meslek
Değişikmiş meslek lisesi.Okuldan okula değişiyor canım. Şimdiki okulum bir tuhaf üç çeşit diploma veriyoruz. Meslek Lisesi, Çıraklık , Bir de bir meslekte çalışıp bir yandan da okulunu tamamlamak isteyenler
Öğretmenlik normal bir okulda bu kadar yormuyor. İlk kez böyle bir okuldayim.
İyi geceler tatlı rüyalar.
Eşinle arandaki muhabbet yazdın sanirim , klavye aramdaki yazmış
Tabi canım nutella biricik çiçeğim benim kara sevdam. CokokremBazı ürünler kışın burda olmuyo. Pahalı satılmaz diye. Yazın oluyo. Çokokrem vardı migrosta, aldım ama nutella gibi olmuyo.
Ben imam hatip lisesindeyim ve başka tür okulda çalışma şansım yok. Kız sınıfları erkek sınıfları ayrı oluyor. Erkek sınıfları bazen yoruyor ama kendimi karma bir sınıfta düşünemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, çoğu zaman çok keyifli ama arada zorlandığım oluyorOkuldan okula değişiyor canım. Şimdiki okulum bir tuhaf üç çeşit diploma veriyoruz. Meslek Lisesi, Çıraklık , Bir de bir meslekte çalışıp bir yandan da okulunu tamamlamak isteyenler
Öğretmenlik normal bir okulda bu kadar yormuyor. İlk kez böyle bir okuldayim.
İyi geceler tatlı rüyalar.
Kuş kadar yiyeceğimKarboyu sıfırlarsan kas kaybı yaşarsın , az ye
Yazım hatası o
Ay amaan ya farkında bile değilimEşinle arandaki muhabbet yazdın sanirim , klavye aramdaki yazmışbu sözcükler adamı ipe götürür.
Allah'ım olsada yesem Nutella aaaaaTabi canım nutella biricik çiçeğim benim kara sevdam. Cokokrem
Ben imam hatip lisesindeyim ve başka tür okulda çalışma şansım yok. Kız sınıfları erkek sınıfları ayrı oluyor. Erkek sınıfları bazen yoruyor ama kendimi karma bir sınıfta düşünemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, çoğu zaman çok keyifli ama arada zorlandığım oluyor
tam olarak ne yedin tahin pekmez dışında merak ettim?Bana bir sürü şey yedirdiler üstüne bir kase tahin pekmez yedirdiler. Tahinden de nefret ederim pekmezden de nefret ederim
ilginçAyıptır söylemesi bizim burda nutella yokdün trendyoldan nutella aldım çocuklara. Eşim ve ben hiç dokunmuyoruz çocuklar yesin diye
Diyet grubumuzda yine tehlikeli muhabbetler dönüyorAllah'ım olsada yesem Nutella aaaaa
Dibim düştü
Eşin kulübü bilmiyor o yüzden çok dikkatli olman lazim bitanem.Ay amaan ya farkında bile değilim
Bu pis bogazlikla zor bak Nutella ya dibim düştü adı geçti sadeceAz az minnoş minnoş ürkütmeden ye
İyilestigime sevinemiyirum şuan dün canım hiç birşey istemiyorduDiyet grubumuzda yine tehlikeli muhabbetler dönüyor
aslında şile zengin ilçe diye biliyorum benBazı ürünler kışın burda olmuyo. Pahalı satılmaz diye. Yazın oluyo. Çokokrem vardı migrosta, aldım ama nutella gibi olmuyo.
Aaa yazmayı unuttum. 5 sarma, 3 zeytin, biraz peynir, el açması ıspanaklı börek 2 ufak dilim.tam olarak ne yedin tahin pekmez dışında merak ettim?
ilginç
aslında şile zengin ilçe diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?