Hahahahaha doğru diyosun sonra diyecek ki sen onun bunun eşiyle ne muhabbet ediyosun??? Klavye hatası kocacığımEşin kulübü bilmiyor o yüzden çok dikkatli olman lazim bitanem.
Afiyet olsunAaa yazmayı unuttum. 5 sarma, 3 zeytin, biraz peynir, el açması ıspanaklı börek 2 ufak dilim.
(eltim getirdi)
Bunlar iyiydi sevdim de sonra tahin pekmez iyi olmadı
Sağol pastelim afiyet oldu da adama nasıl anlatayım ben kırmızı kaptanım verme diye...Afiyet olsun
Allah sonumuzu hayır etsinSağol pastelim afiyet oldu da adama nasıl anlatayım ben kırmızı kaptanım verme diye...
Aminnn kuzumAllah sonumuzu hayır etsin
Sarmalar böreklerAaa yazmayı unuttum. 5 sarma, 3 zeytin, biraz peynir, el açması ıspanaklı börek 2 ufak dilim.
(eltim getirdi)
afiyet olsun canım. ben de kaç zamandır sarma görüyorum menülerde. canım istediAaa yazmayı unuttum. 5 sarma, 3 zeytin, biraz peynir, el açması ıspanaklı börek 2 ufak dilim.
(eltim getirdi)
eşinle ve çocukla çok temasta olma canım. nolur nolmaz. iyi gecelerPonciklerim ben de yatayım yarın okula gitmicem ama çocuğu kaldırıp yedirmem okula yollamam lazım. Sonra hastaneye gidip test vereceğim. İyi geceleeeeeeerrrr
Zorla soktular ağzıma ama iyi geldi :)Sarmalar böreklerafiyet Olsun
Cuma ödülde birkaç tane götür kuzumafiyet olsun canım. ben de kaç zamandır sarma görüyorum menülerde. canım istedi
İyi geceler canım maske takacağım sabaheşinle ve çocukla çok temasta olma canım. nolur nolmaz. iyi geceler
İyi yapmışlar inşaallah kovit değilsindir yoksa istesende iki gün sonra yiyemiyeceksinZorla soktular ağzıma ama iyi geldi :)
Cuma ödülde birkaç tane götür kuzum
İyi geceler canım maske takacağım sabah
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalımİyi yapmışlar inşaallah kovit değilsindir yoksa istesende iki gün sonra yiyemiyeceksin
Usumen falan varmı ?İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım
Yok kuzum. Sağ bacağım ve boğazımda ağrı varUsumen falan varmı ?
Gecmis olsun canim7 şubat
bugun birZ rahatszdm sabah birşey yiyemedim kızlar
15:30 1 kaşık kadar Soğanlı yumurta yarım dilim ekmek
20:30 2 buçuk lahmacun 2 bardak çay
Herkezde farklı olabiliyor semptomlar inşallah gripsindir canımYok kuzum. Sağ bacağım ve boğazımda ağrı var
Hayırlısı canım yarın ola hayrolaHerkezde farklı olabiliyor semptomlar inşallah gripsindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?