md yrd sına halim yoktu diyeydin. pratik cevap olucan kuzum bu durumlardaTelefon açıp sordum canım öyle dediler, inşallah beklentiyi düşürmek için öyle uç bir saat söylemişlerdir. Yarın sabah yine rapor alicam. Zaten covid değilsem bile belimde ağrı var bu ağrı ile de okula gitmem sıkıntı olurdu.
Ama müdür yardımcısı öyle yazınca kendimi kötü hissettim suçladı yani, bir şey diyemedim kendime kızdım. Ama kötü niyetim yoktu salaklık ettim. Cuma günü çikolata verip barışma teklif edicem hiç sevmem gerginliği :)) tabi eşim de laf etti oralara gidip niye test vermiyorsun akşam daha da kalabalık olur dedi. Akşam özele gidip para bayilicam dediğimde tepkisi ne olacak merak ediyorum
Ay ne bileyim benim dilim tutuluyor, öğrencilere aslan idarecilere kedi gibiyimmd yrd sına halim yoktu diyeydin. pratik cevap olucan kuzum bu durumlarda
Benim eşim biliyor ama kusura bakmasin telimi eline verip mesajlarımı da okutmam.fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır
çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.
Hey gidi elhan-dulillahBenim eşim biliyor ama kusura bakmasin telimi eline verip mesajlarımı da okutmam.
Yaz yaz rahatlarsınBiraz daha yazayım mı
Sağol canımdikkat et kuzum
Afiyet olsun canım8 şubat menüm
2kuru kayısı 1bardak su
Kahvaltı:11.00
2haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
2 dilim ekmek
Ara:2 kuru kayısı
Aksam:16.00
Kabak yemeği
Yogurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:3 mil leslie(45 dk)+kalça egzersizi+11825Eki Görüntüle 3003133
Zipzip- Cordelia fesang @limonlutarcinlikek
Telefon açıp sordum canım öyle dediler, inşallah beklentiyi düşürmek için öyle uç bir saat söylemişlerdir. Yarın sabah yine rapor alicam. Zaten covid değilsem bile belimde ağrı var bu ağrı ile de okula gitmem sıkıntı olurdu.
Ama müdür yardımcısı öyle yazınca kendimi kötü hissettim suçladı yani, bir şey diyemedim kendime kızdım. Ama kötü niyetim yoktu salaklık ettim. Cuma günü çikolata verip barışma teklif edicem hiç sevmem gerginliği :)) tabi eşim de laf etti oralara gidip niye test vermiyorsun akşam daha da kalabalık olur dedi. Akşam özele gidip para bayilicam dediğimde tepkisi ne olacak merak ediyorum
Afiyet olsun canımcım adım da süper
Ben haklı dahi olsam idarecilere çat çat laf söyleyemiyorum ya çocuk gibi oluyorum. Yüzümü kızartıp sabah mesaj aticam rapor aldım yine diye. Amaaaaan
Heh ben de fesang’a bunu yazacaktım. Çok kötüydüm duramadım dersin. Ama o zaman acile gitseydin de diyebilir. İdarenin lafının üstüne laf olmazmd yrd sına halim yoktu diyeydin. pratik cevap olucan kuzum bu durumlarda
Afiyet olsun canım
Günlümün Güllü Sultanı gelmişBenim eşim biliyor ama kusura bakmasin telimi eline verip mesajlarımı da okutmam.
Son 12 mesaj 120.000 olacak8000. Sayfadayız
Kapışalım mıSon 12 mesaj 120.000 olacak
Afiyet olsun canim8 şubat menüm
2kuru kayısı 1bardak su
Kahvaltı:11.00
2haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
2 dilim ekmek
Ara:2 kuru kayısı
Aksam:16.00
Kabak yemeği
Yogurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:3 mil leslie(45 dk)+kalça egzersizi+11825Eki Görüntüle 3003133
Zipzip- Cordelia fesang @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun canim
Olmaz biz yazcaz
Dünün hemen yazayım canım akşam baş ağrısından hemen sofrayı bile kaldirmadan uyudum
Gece gelir elticiği besler onuAcikmiyon mu sonra
Afiyet olsun canımDünün hemen yazayım canım akşam baş ağrısından hemen sofrayı bile kaldirmadan uyudum
9:30
1 dilim ekmek
Mıhlama
13:00
1 tabak kısır
4 alman tipi salatalık turşusu
19:00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk pirinç pilavı
Su: 1 lt
AdimEki Görüntüle 3003148
fesang kusura bakma canım dün tamamlayamadim bugün tamamlamak için elimden geleni yapicam
Zipzip- Cordelia
Gecmis olsun canim bugun nasıl oldunDünün hemen yazayım canım akşam baş ağrısından hemen sofrayı bile kaldirmadan uyudum
1 dilim ekmek
Mıhlama
1 tabak kısır
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk pirinç pilavı
fesang kusura bakma canım dün tamamlayamadim bugün tamamlamak için elimden geleni yapicam
Zipzip- Cordelia
Dün ben de tamamlayamadım canım sıkıntı yokDünün hemen yazayım canım akşam baş ağrısından hemen sofrayı bile kaldirmadan uyudum
1 dilim ekmek
Mıhlama
1 tabak kısır
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk pirinç pilavı
Bu
Zipzip- Cordelia
Allah iyiliğini versinGece gelir elticiği besler onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?