yine aynı ruh haliyle yazıyorsun. silkelenmen gerek diyorum ben sana. senden daha kötü durumda bulunanlar var. onları düşün ve şükret haline. biraz enerjik ol diyorum tatlım. yaşadığın günden zevk al.Haklisin ne diyebilirim. Ben abartiyorum , kendimi acindirip duruyorum
Evet canım olabilirKendini hasta kabul edince moral olarak da kötü hissediyorsun. Ben hasta değilim diye kendimi egzersize verdim ballı limonlu su içdim. Halsizlik belki hasta olmayı kabul edip moralmen demorilize olmakda olabilir.
İlk öğrendiğimde kötü oldum izole ettim kendimi eşim dedi sen pozitif çıkınca daha kötü oldun dün daha iyiydin dedi. Ne oldu şimdi senin ki şuan psikoljik dedi. Haklıydı sanırım. Sonra düzeltim zihnimi iyi hissettim.Evet canım olabilir
Bende boyle oldum bir ara doktora dahi gitmeden kendimi motive ede ede güç vere vere iyi oldum sayılır. Bir çok sorunumla kendim savaştım ben yendim.yine aynı ruh haliyle yazıyorsun. silkelenmen gerek diyorum ben sana. senden daha kötü durumda bulunanlar var. onları düşün ve şükret haline. biraz enerjik ol diyorum tatlım. yaşadığın günden zevk al.
hepimizin ayrı sorunu var. ama sürekli bunları düşünerek uyanırsak, hep ben mutsuzum, öyleyim, böyleyim dersek bunalımdan çıkamayız.
çeşitli sorunları olan insanları düşünüp çok şükür halime diyorum. buradaki pek çok kişi de bunu yapıyor. sen de yap.
daha çok gençsin.
eve geldiğinde de eşini bu ruh haliyle karşılama. bak nasıl tavrı değişecek. onun konuşmak, sohbet etmek istediği insan ol. pozitif ol. bak bir süre sonra sendeki bu farkı görecek.
Ben hasta olduğumda biseyim yoktu nelr nelr yaptm ama covid olduğumu öğrenince yatalak döşek oldumİlk öğrendiğimde kötü oldum izole ettim kendimi eşim dedi sen pozitif çıkınca daha kötü oldun dün daha iyiydin dedi. Ne oldu şimdi senin ki şuan psikoljik dedi. Haklıydı sanırım. Sonra düzeltim zihnimi iyi hissettim.
Afiyet olsun canim dunku menunu yazmadinSelam kızlar beni. Şu adım yarışmasindan men edin
Sabah
kavurma Antep usulü eşim aldı bende yedim kepekli ekmekle 3/4 kaşık netten bulduğum resmi atım
Bir kase yoğurt
Saat 14. 00 de 3 kuru incir ,üzüm ,badem 2 tane ceviz
Akşam 16.20
Bir kase su kabak yemeği
Bir kase bulgur pilav
2/3 kaşık kurutulmuş biber patlıcan yemeği
Akşam kefir yeşil çay
Zipzip-
Tamam canım yarın kaydederiim dünkü menüyü unuttum bebgim içinAfiyet olsun canim dunku menunu yazmadin
Adim Yarışmasına dahil oldun carsamba bitecek canim
Adim atmak istemeyenleri yesil takima aliyoruz
Tamam canimTamam canım yarın kaydederiim dünkü menüyü unuttum bebgim için
Acikmiyorum canım yani acikmam herhalde bilmiyorum :))Acikmiyon mu sonra
Sağol canım, acikirsam yiyeceğim veya bana yedirtirler hahahaafiyet olsun. akşam hafif de olsa birşeyler ye. meyve, yoğurt, kuruyemiş vs.
Sagol canimAfiyet olsun canim
ben de bir ara bunalımdaydım. içimden hiç birşey yapmak gelmiyordu. evden çıkmak istemiyordum. hep mutsuzdum vs vs. sonra kalkıp silkelendim. youtube ta pozitif videolar izledim. dua ettim vs. ilgimi dağıttım. çok şükür toparladım.Bende boyle oldum bir ara doktora dahi gitmeden kendimi motive ede ede güç vere vere iyi oldum sayılır. Bir çok sorunumla kendim savaştım ben yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?