Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Umutcugum kaptanligim bitmeden bi kabak ye yoksa gözüm açık gidecek

Cnm bugun kesinlikle nohut yeme lütfen yarın tartıda şişlik gaz kaynaklı artı çıkarsın üzülürüm

Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Gecmis olsun cnm. Elinizde olan bir durum degil sonucta. Moralinizi yüksek tutun. Aşılılarsa zaten hafif atlatacaklardir mrk etme. Yorucu bir sürec oluyor ama gecip gidiyor. Kendinize iyi bakin, beslenmenize sivi aliminiza dikkat edin yeter.

Ben evdeyim ama 4 yildir hasta alistim bende artik. Kendini suclama. Evde kala kala cocuklarinda bagisikligi düştü elbet hasta olcaklar. Geçmiş olsun canim
Haklisin cnm. Hastaneye götürdüm. Soguk alginligi dedi. Ilaclar yazdi. Insallah toparlayacak cnm❤

zeyneppk gülüm geçmiş olsun annene de görümcene de , canını sıkma gözle görülen bir şey değil bilerek bulaştırmıyor insanlar birbirine bu kız kardeşimin 14. gün doldu bu defa da eşin de virüs çıktı çocuğun eklem romatizması da var baya ağrısı varmış
herkes için inşallah çok ağrısı olmadan geçer diye dua edicez
sen nasılsın bu gün

Evet cnm cok haklisin. Oglusumun hastaligi beni biraz hassaslastirmisti. Ama suan iyiyim. Gercekten de calisip gelince insan daha doya doya vakit geciriyor evlatlariyla. Evde oldugumda bu kdr vakit geciremiyoruz haklisin

Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Gecmis olsun canim
Burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…