Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinnnn mutlu perşembeler

Günaydın guzellikler
Bizde de aynı sorun sabah 7 de kalkış 11/12 gibi uyuyorum.

Günaydın kizlar

Hergun surdugumuz halde aksam bakiyorum meger ben hicbirsey yapmamisim
Aman bizim evde aynı çocuklar küçük ne olursa olsun illa dağınık ya da kırıklı oluyor her gün 3 kere süpürge açıyorum.
Banane gitmicem desin kaldırayım

Ah ah gençliğim aklıma geldi bende yapardım böyle sporlar yaşlandım artık
sen yaslandiysan ben öleyim o zaman

Günaydın canım Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Kendini üzme hastalık bu geçer gider
Hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama lütfen. Emin ol çocuğun için en iyisini yapıyorsundur. Çalışmak bizim için iyi bile oluyor. Şahsen evde olduğum dönemlerde işle güçle uğraşmaktan yine çocukla vakit geçiremiyorum. Ama çalışırken akşam eve gidince sadece mutfağı toplayıp yemek yapıyorum sonra çocuğumla hasret gideriyorum evde olduğum günlere göre daha kaliteli vakit geçirdiğimi düşünüyorum.

Hem azimli hem naif haftaya patlama olmamali zaten. Dedigin gibi sadece bu haftalik birşey degilki bu

Herkese günaydın
Senin tavsiyen üzerine tartıldım
Ben şok Yarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim @Ayyulduz
Muhteşem.
Sarı takimdanda secebiliyormu
Kazen'i bile seçebilirsin. Tabi o ne der bilmiyorum
Günaydın.
Gunaydin sabah sabah nasil gaz
Günaydın.
Gunaydinnnn mutlu perşembeler
Günaydın artık mutlu oldu.
Bende istiyom ama kırmızı takımı

Yok ya o zaman herkes birilerine devretmek ister

Bu konuda sakin olan erkek çok nadirdir heralde benim tavsiyem direk ehliyet kursunda öğren kafan karışmasın
Kırmızı kaptannn bakalım kim olacak?

Ben evdeyim ama 4 yildir hasta alistim bende artik. Kendini suclama. Evde kala kala cocuklarinda bagisikligi düştü elbet hasta olcaklar. Geçmiş olsun canim

Afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…