Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şük
Iyiyim canim sen nasil oldunn var mi daha korona etkileri

Afiyet olsun canim❤

Aaa yine mi pes ettin abla dun dedik cok iyi gidiyordun diye 😔😔
şükür geçti kaptanım. Bugün mazeret sınavıma girdim
ah ah nerelerde olduğumu birde ben bilsem cordiciğim :KK51: bir ankaradayım bir konyada bir hastanedeyim bir evde

08.02.2022

09:00
1 haşlama yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 tk süt kaymağı

15:30
4 tane yağsız gevrek

20:30
1 yt nohut yemeği
4 yk bulgur pilavı

Su
2 lt

Spor
Kalça egzersizi: 750 p
30 dk tempolu yürüyüş : 150p
9422 adım : 942 p

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Eklentiler

• 6FA2DB7F-DBB7-4CD4-8579-A6B0362D0954.webp
    6FA2DB7F-DBB7-4CD4-8579-A6B0362D0954.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 33
08.02.2022

09:00
1 haşlama yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 tk süt kaymağı

15:30
4 tane yağsız gevrek

20:30
1 yt nohut yemeği
4 yk bulgur pilavı

Su
2 lt

Spor
Kalça egzersizi: 750 p
30 dk tempolu yürüyüş : 150p
9422 adım : 942 p

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim ♥️
Dünki iyiydi kaptanım. Bugünkine giremeyeceğim ama. Mazeretinide kaçırdık. Kızımın ayağına kıymık gibi bişey battı. Hastanedeyiz şimdi.
Gecmis olsun canim :(

Zeynep_Nihal Zeynep_Nihal nasilsin canim♥️
Isleri bitirebildin mi
Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔

Günaydın canım ♥️ valla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni 😔
:KK61: dikkatli ol canım. 😔

Gece iyiydim saglikliydim yani ama inan bir anda oldu İnternette bakmak istiyorum sebep ne olur diye ama kesin kanser belirtisi var der diye bakamıyorum.sagol canım 💋
V ile başlıyor kızlar baş dönmesi kulak sıvısı ile ilgili adini unuttum Vertigo olabilir mi?

Gecmis olsun canim :(
Dinlen yorma kendini fazla 😔😔

Back
X