İnanıyom annem , ondan baygınlık geçiriyom zatiKız. Niye inanmıyoruz dur atim köşeden
Ev artık tımarhaneye döndü, kimseyi duymayarak akıl sağlığımı korumayı hedefliyorumo niye
98’de ben 22 yaşındaydımKimliğinden kirptim eğer uydurmak istesem niye bu kadar küçülteyimalın hanımlar
Ben 23 yaşımda 41 kiloydumHahahahahaha koptumbu arada 23 yaşındayken 46 kiloydum, gün gelecek 60lara çıkacaksın deseler asssssla inanmazdım
Boya göre değişir tabiAaayyy 46 mi o ne öyle kız iskeletor olur insan öylebenim boyum uzun şuan fizigimde çok. Güzel benim derdim rakamlarla
Canım ben bugün iyiyim teşekkür ederim sordugun için bu kadar kalabalıkta unutmuyorsun çok mutlu oldum öylesine okumuyorsun msjlsri
Kız ben seni 3kg onu da 2.8kg diye hatırlıyorum sen 3.5 kilo mu verdin nasi vermistin kiz
Küçük oğlum 98 doğumluKimliğinden kirptim eğer uydurmak istesem niye bu kadar küçülteyimalın hanımlar
10 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
2dilim sucukla sucuklu yumurta
1dilim ekmek uzerine 2tk nutella
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Ara:2 hurma 4 çiğ fındık
Aksam:16.00
2 yk kavurma
Yoğurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:kalça videosu+8863 adım
Eki Görüntüle 3004440
Zipzip- Cordelia fesang @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun10 şubat
Spor . 7.30 da
30 dk kol, göğüs sırt , karın çalışması dansatelyesinin videolarından
Spor 10.00
20 dk Pamela Reif tüm vücut
Yine saati.açık unutmuşum 2.5 saat açık kalmış.
İş döbüşü 35 dk tempolu yürüyüş
Adım toplam 11896
Kahvaltı
9:00
Sütlü bebe bisküvisi + yulaflı bis. oğlum yemedi bana kaldı
Saat00
1 kupa yeşil çay
2 brdk çay
Ara . Toplam fındık-fıstık leblebi
12.30 da şehriye çorbası ve fırında patatesli biberli karnıbahar
17:00 karişik kuruyemiş
Akşam 19.00
Kızatmış Piliç 150 sanırım
Salata çoban
Gün boyu 8 bardak siyah çay
1 bardak yeşil çay
2 litre su
Bu gün gün boyu hareket halimdeydim. Yarında hareketli bir gün olacak enerji alımı o yüzden fazla .
Fazla yediğimde sabah hafif giyip spor yapıyorum
Benim de yeğenim. Doğursam benim de 98 li oğlum olurdu. 21 yaşındaydım.Küçük oğlum 98 doğumlu
Çok iyi bir okuyucu değilim ama elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum. Çok sevindim iyi olmana.Canım ben bugün iyiyim teşekkür ederim sordugun için bu kadar kalabalıkta unutmuyorsun çok mutlu oldum öylesine okumuyorsun msjlsri
44 yaşında mısınBenim de yeğenim. Doğursam Benim de 98 li oğlum olurdu. 21 yaşındaydım.
Ben de wasa yiyom hiç de kilo vermiyorumugurbocuuu wasa yedim kıtır kıtır öyle verdim valla
bugün ne yedin?ugurbocuuu wasa yedim kıtır kıtır öyle verdim valla
Ben yemiyorum yine kilo vermiyorumBen de wasa yiyom hiç de kilo vermiyorum
Ceza verdim eksi gelinceye kadar yemek yokBugün de böyle yarın yemek yemeye başlıyosun
Yemek yemezsen veremezsin . Dur bakalım bi yarın olsun görelim tartınıCeza verdim eksi gelinceye kadar yemek yok
Yesem de yemesem de değişen bir şey olmuyor canım. Cumartesi, pazar denedim kendimi değişmedi.Yemek yemezsen veremezsin . Dur bakalım bi yarın olsun görelim tartını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?