Değişmiştir , yarın baya eksi gelir sanaYesem de yemesem de değişen bir şey olmuyor canım. Cumartesi, pazar denedim kendimi değişmedi.

Az işim var menü yazmaya gelirim birazdan, yatıyo musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişmiştir , yarın baya eksi gelir sanaYesem de yemesem de değişen bir şey olmuyor canım. Cumartesi, pazar denedim kendimi değişmedi.
Canım nerelerdesin?Sizler için uygunsa başlamak isterim çünkü tek başıma olmuyo
![]()
Sanmıyorum yüz iki yüz gram anca vardı. Pek umudum yok canım. Evet uyuyacağım birazdan.Değişmiştir , yarın baya eksi gelir sana
Az işim var menü yazmaya gelirim birazdan, yatıyo musun?
İyi geceler kolay gelsin canımBildirimimi yaptım. Herkese tatlı uykular dilerim.
Yarın sabahtan sınav görevim var. Dersim yok. Okuldan gelince tartilacagim bilginiz olsun.![]()
44 yaşında mısın![]()
Teşekkür ederim bitanemİyi geceler kolay gelsin canım![]()
Sen 77’lisin
Değil bence de
afiyet olsun canım. ama akşama kadar yediklerinin hepsi karbo. dut kurusunun glisemik indeksi yüksek bilgin olsun.
Yılan hikayesine döndüDeğil bence de
Emeğinize sağlık teşekkür ederim❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
O oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_84
@mavilimYesilim
@s i d e l y a
Bi bakayım dedim hemencecik gördünAaaasardunya1038 gelmiş. Bugün aklımdan geçti.
guzel bur eksi gelecek gibi.kaç çıkarım bilmiyorum. ben de merak ediyorum. çok fazla olacağını düşünmüyorum.
Insallah eksi geliriz kaptancimKırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.
pastelfit
Elhan @DombiliKus @Kinoalihatun @Aomine Daiki @askrhpozitif @Kahve __Kokusu @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii
DeryaOnDiet
Iyiyim canim. Cik sagol. Bugun bana en rahat gelen , en kolay yapabildigim unsuz sekersiz az karbonhidratli diyetime yeni yeniden basladim. Insallah bu sefer olcak