- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
8 bin aramazsak nolur canım. Bir de adım da spor puanlarına dahil ediliyor muGünaydın canim ❤
Cuma ödülü olsun:))
Tamam canim olur
Hosgeldin tekrardan canim ben elif 32 yasindayim inşallah hedefine birlikte ulasiriz
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek msiin
Az once yazdigin guncel kilon mu canim
Bugunden itibaren menülerini bekliyoruz
Baslangicin hayirli olsun canim❤
Masterfite ekliyorum
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba 8.000 adim atiyoruz
menu paylasiyoruz
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Atamazsan takımının toplam adımı diğer takımdan azsa avantaj puanını kaybediyor takım zamanla alışırsın canım.8 bin aramazsak nolur canım. Bir de adım da spor puanlarına dahil ediliyor mu
tartılmadın mı?Kaç kiloyum ben yaaa??? Dün wcye de çıkmadım o kadar merak ediyorum ki şiş hissediyorum ama gerçek mi psikolojik mi bilemedim
HoşbuldumHosgeldin canım
Aaa cumaları ödülmü keşke hiç duymasaydım
Anladım ozaman yeşil şuan tam benlikmiş spora yavaş yavaş başlarım.Yeşil takım spor yapma imkanı olmayan ama diyet yapan arkadaşlarımız. Mavi ve kırmızı takımda günlük 8.000 adım zorunlu. Aslında zorunlu değilde spor yarışması var ve yapmazsan takımın dezavantajı oluyor.
Cok sagol canim. Ben de sastim kaldimVayy eksisin. Süper.
Muhteşemtel.
Geçmiş olsun canım.
Harikasın.
Ssseesss - ssseeess
73,35 diyorsan 73,35 tir. Sonra aktarsin canım.
Çok iyi. 300 gram olsun eksi olsun.
Efsaneee.
Bak sennn eksi gelmiş. Muhteşem.
Hayırlı sabahlar canım.
9 lar tekrar geldi. Artık sadece 8 gelince gitsin.
Tmm canım. Geçmiş olsun.
Harikasın canım.
Canım ben de senin gibi çok zorlanıyorum. Ana biz hep kullerimizden doğduk. Tekrar başarabiliriz.
Geçmiş olsun canım.
Hemen bakiyirum. Ve bugun isume ara verir vermez yapiyoruuumVar canim atıyorum.
Evet canım Öz Ve Öz Can Erzincalıyım Erzincan'dan selamlar hayırlı cumalarçok belli oluyurrrr eheheheh
ben 12 yıl yaşadım Erzincan'da
sen orada mı yaşıyorsun?
Geliyor geliyor 7 leerrre geliyor. Muhteşem.
yaptım canım.60kiloyum bildirim yaptın mı canım?
Sağol canım tşk ederimUykudaydimkendimi cok yorgun hissediyordum dun uyudum valla bugundr hic birsey yapasim yok ama bebiklere yemek yapmak lazim
Gecmis olsun canim hosgeldin . Ben nanekekik
Gecmis olsun canim
Ikinci video upeer gozukuyor. Tabi ilkk de guzel de ben beni cook yoran asiri terledigim sporlara bayiliyorum. Her zamanki gibi super videolar secmissin eline saglik, gozune aklina saglik canimSelam MasterFitin Muhteşem sporcu hatunları
Bu hafta 2 video belirledim. 2 video yaparsanız Toplam 1.500 puan kazanacaksınız.
1. Video 500 puan 2. video 1.000 puan olacak
1. Video Ben seçtim 500 puan
2.video @pastel34 seçti. 1.000 puan
Not: Sağlık sorunu olanlar , hamileler ve benim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın lütfen.
Zor hareketleri kolaylaştırın ya da yapmayın lütfen...
Sağol Ablaların Gülü hayırlı nurlu huzurlu bol eksili cumalarAllah şifa versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Bildirimsiz olacak canim yani 0 olarak girecek yüzdesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?