Genelde 2 kare deniyor çok küçüktü kareler 3 yedimAfiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorumserbest gün de yapmış olabilirsin bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim
Afiyet olsun tatlım, saatlerini de yazmanı istiyorum, hafta sonu olmasıyla kaçamak olabiliyor haftaiçi akşamları birazcık dikkat edelimSabah ac karnina 2 bardak su troid ilacimida aliyorum
Kahvalti 11.00
Cay
Salatalik domates
Peynir
Sucuklu yumurta
1 dilim borek
Ara
Sutlu soguk kahve
Aksam
2 parca tvuk izgara
Uzum
Közlenmis salata
Közde misir
Cay cekirdek
2 lt su
45 dk yuruyus
Ellssa tomrs Boncuk2307
Amin canm aynı duyguları bende yaşıyorum ama elimizden bisey gelmiyor , çok çok üzülüyorumHayırlı geceler kızlaryangın haberlerinden uyku tutmadı nefesim daralıyor boğuluyorum gibi hissediyorum muhtemelen benim stresimi ufaklık hissetmiş olacak o da kucakta memede uyumak istiyor sadece Allah'ım inşallah rahmetini yağdırır da ciğerlerimize nefes olur her taraf yanıyor yakılıyor insan gücü ile yetişilecek bir afet değil çok büyük çok, Allah'tan dualarla yağmur ferahlık istemekten başka bişey elden gelmiyor
Tamamdır tatlım haftaiçi sözü aldım sendenGenelde 2 kare deniyor çok küçüktü kareler 3 yedim
Haftasonu olunca biraz kaçamaklı geçti hafta içi daha dikkat ederim
Afiyet olsun tatlım menü harika adımlarda super❤Cumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)
Eki Görüntüle 3622520
Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622521
Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622522
Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)
Eki Görüntüle 3622523
Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.
Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.
Eki Görüntüle 3622524
Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Ellssa tomrs Boncuk2307
Afiyet olsun tatlım menü harika adımlar da çok guzel❤25 temmuz cuma menü
10.30 2 haşlanmış yumurta ile salata, 10 zeytin, 1 dilim peynir, 2 karabuğday patlağı
12.30 2 hurma 1 kuru incir1 tk tahin
14.30 1 şeftali
18.30 ıspanaklı smoothie
3 lt su 9.000 adım
26 temmuz cumartesi menü
10.30 2 yumurta ile sebzeli omlet, 1 dilim peynir, 2 dilim yulaf ekmeği
15.00 3 kaşık keçiboynuzu, 2 kaşık tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, salata
3 lt su 8.000 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs Eki Görüntüle 3622514
idrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canımSelam millet . Dün akşam 2 tane izmir bomba yediğim için vücudum yağ yakmayı durdurdu. İdrar çubuğu var onla ölçüyorum. Ketosisten çıkmış olabilirim. Ama niyet ettim tekrar girmeye
2 günlük bir seyahatteyiz. Yanıma sdm diyet paketlerimi almayı unutmuşum. Tekrar Yağ yakmaya başlamam için sıfır karb ilerlemem lazım. Bu da seyahatlerde zor.
.ama disiplinliyim, Umarım p.tesiye yağdan enerji üretimine başlarım(fabrika sanki)
İdrar stribinden idrar da işte ph değeri, glikoz falan bakılıyor. Medikallerde ya da internette satılıyor. Bir de keton seviyesine bakıyorum.keton aktifse ketosistesindir yağ yakıyorumdur teknik olarak. Tabi tatildeyken olmuyor çünkü alkol , karb yiyince o anlaşılmıyoridrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canım
Ya agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.Afiyet olsun tatlım, saatlerini de yazmanı istiyorum, hafta sonu olmasıyla kaçamak olabiliyor haftaiçi akşamları birazcık dikkat edelim
Ben yedigim her seyi tabaklayip, kalori sayiyorum.Ve o tabaklarimin haricinde hicbir sey yemiyorum.Insan farketmeden yedikleri yuzunden kilo aliyor cogu zaman.Kendinize tabak hazirlamanizi, kalori saymanizi tavsiye ederim.Ya agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Onlar olmasa cogu seyi eve de almam
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdirbide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?
Afiyet olsun canm bende öyleydim bende de üç tane var onlara hazırlıyorum felan elimde olmadan yiyorum derken yavaş yavaş o alışkanlığı kırdım zamanla sade tadımlık alıyorsun bazen yemiyorsun ama alışıyorsun kendine ayrı hazırlayabiliyorsun olacak ama zamanla erken saatlerde yersen sıkıntı olmazYa agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Onlar olmasa cogu seyi eve de almam
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdirbide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?
Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayimKizlar ben 10 saat saat farkimizla uyudum, uyandim, sizler hala yoksunuz.Kimse yazmamis bugun, nerelerdesiniz?
Sessiz, sakin ciss’lar yemiyorsunuz umarim.
Sen de mi yeniden başlayacaksın canımherşey yoluna girer canım. yeni başlangıç yaparsın burada. benim de yeni bir başlangıç yapmam lazım. seni gördüğüme sevindim
hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorumTabiki gelebilirsin canım hoşgeldin
Senin de yeni başlangıç zamanı gelmiş o halde
Afiyet olsun canım. Kitap okumamışsın neden tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?