Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)

Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)

Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)

Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)

Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.

Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.

Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Ellssa tomrs Boncuk2307

Afiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorumserbest gün de yapmış olabilirsin bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim
Genelde 2 kare deniyor çok küçüktü kareler 3 yedim
Haftasonu olunca biraz kaçamaklı geçti hafta içi daha dikkat ederim

Afiyet olsun tatlım, saatlerini de yazmanı istiyorum, hafta sonu olmasıyla kaçamak olabiliyor haftaiçi akşamları birazcık dikkat edelim

Amin canm aynı duyguları bende yaşıyorum ama elimizden bisey gelmiyor , çok çok üzülüyorum

Afiyet olsun tatlım menü harika adımlarda super❤

Afiyet olsun tatlım menü harika adımlar da çok guzel❤

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah 1 yumurta(başka bir şey yok)
Öğlen et Kavurma ve soda
Akşam ismimi bilmediğim mezeler +1 tek rakı
Etin fotosunu çekmiştim
Doğumgünü vardı yaş pasta yemedim
Spor yok
Boncuk2307
Ellssa

Eklentiler

• 1000270588.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 5
idrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canım

idrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canım
İdrar stribinden idrar da işte ph değeri, glikoz falan bakılıyor. Medikallerde ya da internette satılıyor. Bir de keton seviyesine bakıyorum.keton aktifse ketosistesindir yağ yakıyorumdur teknik olarak. Tabi tatildeyken olmuyor çünkü alkol , karb yiyince o anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…