Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık canım
YANSIN YAĞLAAAAR
Eline emeğine sağlık, kuşa selamlar

Onun da selamı var. Cici kuşum aşkım buraya gel diyor. Bugün çok yardım etmedi hain.
Konuşuyo muuuçok tatlı
Bizim kuşumuz var dı ama sağolsun konuşmuyo.
Kedi rahat vermiyo diye, görümcem kuşu aldı götürdü
İki ay önce kayınvalidesi vefat etti , onun da kuşunu götürmüş eve, kuş çiftliği kuracak yakında

Canım geçmiş olsun. Minik nodülmüş tedaviyle kaybolur gider. Tiroid kilo vermeyi olumsuz etkiler ona rağmen sen bunu yendin. İyi olur inşallah.
İnşallah. Bana bir zararı yok aslında, sinir, uyku hali falan olmuyor ama işte kilo vermek konusunda yolum uzun.

Eline sağlık kaptanım ❤❤❤

Konuşuyor "çok şükür nerdesin seni çok seviyorum sen beni seviyor musun " diyor. 150-200 kelime konusuyor olabilir.

Kuzum biliyorum aslında yasaklıları da… en başta gluten geliyor aslında. Lahanaya dikkat ediyorum ama karnabahar a dayanamıyorum

Konuşuyor "çok şükür nerdesin seni çok seviyorum sen beni seviyor musun " diyor. 150-200 kelime konusuyor olabilir.
Benimki de 150-200 şekilde yatabiliyo

Eklentiler

• 1A919B26-E87F-42AB-9CCF-26FED43B07A1.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 34
Abooooo listede en çok kilosu olan benim

Alninin teriyle bu haftayı da binbir emekle geriye attığın için teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…