Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Attigim listeden sirayla secim yapacaksiniz canim
ugurbocuuu ilk olarak Elhan i secti
Secim.sirasi sende
8 kisi kirmizi takimda 8 kisi mavi takimda
1 er kişi de adim icin sececeksiniz

Ben de tanışmadığımız arkadaşlar içim kendimi tanıtayım.

Zipzip Cordelia ve Elhan ablamın başlarının belasıyım. Bu takımın müdavim üyelerindenim. Arada kaybolurum o zamanlarda da has kilo alır dönerim
Ankarada yaşıyorum ve evimin hanımıyım. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlan bebesi olan 26 yaşında bir anneyim

Selam canım ben de fesang 36 yaşa doğru ilerliyorum 8.5 yaşında bir oğlum var öğretmenim 1.65 boy kilo da 60larda ama sabah tartilamadım net bilmiyorum

Memnun oldum. Maşallah Allah bağışlasın oğlunu kilon da gayet güzel. Eksilecek misin daha
Hosgeldin yeniden o zaman canım bende ugurbocuuu yum 32 yaşındayım 3 tane oğlan çocuğu da ben de var burda Zipzip- Cordelia ve Elhan cığım ve de silah arkadaşlarımız sayesinde 4 yada 5 haftada 8 kiloya yakın kilo verdim

Memnun oldum canım Hoşbuldum maşallah senin kilonda biri için muhteşem bi eksi

Hoşgeldin canım bir ara aynı takımdaydık

Hoşgeldin canım bir ara aynı takımdaydık
Evet canım. Hatta o zamanlarda bana diyetin ilk günlerinde çok mutsuz olduğumu söyleyince birkaç güne geçeceğini söylemiştin. Unutmuyorum onu. Sonra ne zaman diyete başlasam ve zorlansam onu hatırlıyorum ve motive oluyorum şimdi yine hatırlama vakti

Cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…