Attigim listeden sirayla secim yapacaksiniz canimEksi eksidir canım
Tebrikler canım
Eline emeğine sağlık canım
Teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım
Mavi takımın kaptanı olmuşum.teşekkür ederim canım.Ne yapmam gerekiyor şimdi bir anlatırsanız
Emeğine sağlık canım
Teşekkürler canımumarım becerebilirim
Teşekkürler canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Ben de tanışmadığımız arkadaşlar içim kendimi tanıtayım.
Zipzip Cordelia ve Elhan ablamın başlarının belasıyım. Bu takımın müdavim üyelerindenim. Arada kaybolurum o zamanlarda da has kilo alır dönerim
Ankarada yaşıyorum ve evimin hanımıyım. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlan bebesi olan 26 yaşında bir anneyim
Selam canım ben de fesang 36 yaşa doğru ilerliyorum 8.5 yaşında bir oğlum var öğretmenim 1.65 boy kilo da 60larda ama sabah tartilamadım net bilmiyorumBen de tanışmadığımız arkadaşlar içim kendimi tanıtayım.
Zipzip Cordelia ve Elhan ablamın başlarının belasıyım. Bu takımın müdavim üyelerindenim. Arada kaybolurum o zamanlarda da has kilo alır dönerim
Ankarada yaşıyorum ve evimin hanımıyım. 7 ve 3 yaşlarında iki oğlan bebesi olan 26 yaşında bir anneyim
YaAttigim listeden sirayla secim yapacaksiniz canim
ugurbocuuu ilk olarak Elhan i secti
Secim.sirasi sende
8 kisi kirmizi takimda 8 kisi mavi takimda
1 er kişi de adim icin sececeksiniz
Memnun oldum. Maşallah Allah bağışlasın oğlunuSelam canım ben de fesang 36 yaşa doğru ilerliyorum 8.5 yaşında bir oğlum var öğretmenim 1.65 boy kilo da 60larda ama sabah tartilamadım net bilmiyorum
Atiyorum canim
Masterfit Yarışması 22.Etap 1 ugurbocuuu 58.3 2 Cordelia 66.8 3 Elhan 65.3 4 @pastel34 65.0 5 fesang 6 60kiloyum 81.3 7 @DombiliKus 84.3 8 Kinoalihatun 76.35 9 @dolunaydagel 81.6 10 @Lavinia_98 62.15 11 @DeryaOnDiet 73.0 12 @Nefesimmmsin 64.8 13 @sara_28 99.9 14 @mavilimYesilim 15 @KarlarKralicesi 65.5 16 s i d e l y a 73.1 Sarı Takım 1 @oya17 2 @Aomine Daiki Yesil Takım 1 @sandriyon 67.7 2 @limonlutarcinlikek 61.7 3 @AhSen_2504 4 @L u c i a 87.5 5 @eceboce 66.9 6 @Tutku44 82.6
Hosgeldin yeniden o zaman canım bende ugurbocuuu yum 32 yaşındayım 3 tane oğlan çocuğu da ben de var burdaMemnun oldum. Maşallah Allah bağışlasın oğlunukilon da gayet güzel. Eksilecek misin daha
Hoşgeldin canımBen de tanışmadığımız arkadaşlar içim kendimi tanıtayım.
Sağol canım senin evlatlarını da Allah bağışlasın inşallah. 55 istiyorum ama bakalım senin hedefin nedir?Memnun oldum. Maşallah Allah bağışlasın oğlunukilon da gayet güzel. Eksilecek misin daha
Evet canım. Hatta o zamanlarda bana diyetin ilk günlerinde çok mutsuz olduğumu söyleyince birkaç güne geçeceğini söylemiştin. Unutmuyorum onu. Sonra ne zaman diyete başlasam ve zorlansam onu hatırlıyorum ve motive oluyorumHoşgeldin canımbir ara aynı takımdaydık
Evet buraya menü yazacam diye yiyemiyorum kız utanıyorum şu haline bak bunları nasıl yersin derler diyeMemnun oldum canım Hoşbuldummaşallah senin kilonda biri için muhteşem bi eksi
Valla ilki sendin.ilk aklıma sen geldin.ama onu da istemiştim
60 olsam daha ne isterimSağol canım senin evlatlarını da Allah bağışlasın inşallah. 55 istiyorum ama bakalım senin hedefin nedir?
Cok sevindimEvet canım. Hatta o zamanlarda bana diyetin ilk günlerinde çok mutsuz olduğumu söyleyince birkaç güne geçeceğini söylemiştin. Unutmuyorum onu. Sonra ne zaman diyete başlasam ve zorlansam onu hatırlıyorum ve motive oluyorumşimdi yine hatırlama vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?