Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsunn

Ooo valla cok guzel dikkat ediosunuz keske bende okadar edebilsem bugun kacamak yapmadim ekmekde yemedim
Harikasiniz

Cok guzel birgun olmus.

Şimdi tam olarak anlayamadigim bizim tartilarin en onemlisi hangisi cumartesimi pazartesi olan mi?
Cuma gunu gercek tarti gunuymus, pazarteside kontrol tartisi.

Beraber veririz kilolari, baslamak hedefe varmamizin guzel bir baslangici.

Evde degilken diyet yapmak cok zor.Evinize donunce duzeninize donersiniz.

Evet Filizcim okumak bitmiyor.Sinavlar hic bitmiyor..
Ev tursusu her daim yapiyorum ben canim, cok kolay, harika bir besin.Hazir alinanlarin icinde seker, katki maddeleri oluyor.Ailecek cok seviyoruz biz.
Arkadaslarim cok fena, acayip hamaratlar ve super israrcilar, halim harap.

Yürüyüş yapıyorum kızlar. Tek yürüyen benim parktaki
Harikasin canim.

Menun cok guzel canim ama sabah ve aksam arasinda ac kalmissin sanki.Sporlarda harika.
Cok gecmis olsun, dis agrisi fena, insallah iyilesirsiniz tez zamanda.

Kaptan tatilde diyet cok zor, evinize donunce duzeninize donersiniz.

Afiyet olsun tatlım, of arkadaş buluşmaları bende de bu şekilde yesen bi türlü yemeden bir türlü, dediğin gibi bir taneden bisey olmaz,bugün ye yarın yemezssinler ,halbuki her lokmayı hesaplar hale geldik
Evet tek tek kalorimi sayiyorum, ayip olmasin diye yesen bir sey bu sefer gunun kalaninda kaloriyi dengelemek icin ac kaliyorum.

Tamam kaptanim pazar gunleri resimsiz yazarim tartimi.

Kahvalti ve ogle yemeginizde bence cok az yemissiniz.Tabiki kaptanlar daha iyi yonlendirir ama ac birakmayin kendinizi.Uzun sure ac kalmak hem daha cok yemenize sebep olur , hemde vucudunuzu kitlik psikolojisine sokarsiniz.Ve ne kadar az yesenizde kilo veremezsiniz. Vucudunuz depolar yediklerinizi.

Pazar Menum
Oncelikle belirtmeliyim ki cok zor birgundu.Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturduk ve menumuz su sekildeydi: kiymali-patatesli borek, lahmacun, kurabiye, meyveler, profiterol ve bolca abur cubur.Su parkina gitmeden once ara ogun ve ogle yemegimi yedim ac gitmemek icin.Birde evden cikmadan 1 bardak lif ozlu su ictim.Lif ozu midede sisip tokluk hissi veriyor.Saat 3 ile 8 arasinda havuzdaydik ve sadece 1 avuc uzum ,1 lahmacun yiyerek, acliktan karnim agriyor halde eve dondum.Kendimi acindirmam bittiyse menuye geciyorum.

Sabah 10:00da (400 kalori)

Ara ogun (150 kalori)

Oglen Yemegi 14:00de su parkina gitmeden once, buarada bunlar mini enginarlar, buyuk enginar sanilmasin, bir lokmaliklar.(150 kalori)

2.ara ogun diyeyim saat 16:00da (1 lahmacun, 1 avuc uzum , 400kalori)

Aksam saat 21:00de ispanak yemegi ile 2 kasik yogurt ve midemi sisirip az kalori almak icin salatalik ve kereviz sapi. (200 kalori)

Bugunude 1300 kalori ile kapatiyorum.
Havuzda bolca yuzdum, havuz oncesi adimladim.
Malesef kitap okuyamadim bugun.
Ellssa Boncuk2307 tomrs FitFiliz

Son düzenleme:
Afiyetolsun tatlım menun çok güzel yüzerek de bayağı yakmışsındır, sadece akşam yemeği 9 da geç olmuş gibi ❤

Teşekkür ederim

Su parki işini gayet güzel atlatmişsin bence canim. Korkuyordun israrlardan bak hallolmuş Yüzmek de çok kalori yaktiriyor, yalnız hedefini altinda kalmişsin yine. bugün minik bir ödül bile yapabilirsin bence- yine de sağlıklı olsun Cumaya kadar kaybolur

Bugun ne yesem hic bilmiorum instgramda bi video gordumde onu yapmaya calisiorum sabah su ve hurma oglenede kuru meyveler yogurt falan getrdim is yerime onlari yiyecegim 3 gunluk falan boyle yapacagim aksamada salata falan yerim die dusunuorum suan rahatim acikmadim ama bakalim tatli krizine girersem bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…