Şekersiz 21 gün baslatiyor bir diyetisyen ona katilcamNeden 15 Şubatben bir kere aldım kıza diye iki kaşık anca düştü kıza bir daha almam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekersiz 21 gün baslatiyor bir diyetisyen ona katilcamNeden 15 Şubatben bir kere aldım kıza diye iki kaşık anca düştü kıza bir daha almam
![]()
Canım bana da hatırlatırmısınŞekersiz 21 gün baslatiyor bir diyetisyen ona katilcamben yattim iyi geceler
![]()
Gecen görmüştüm atsana ismini beraber takip edelimŞekersiz 21 gün baslatiyor bir diyetisyen ona katilcamben yattim iyi geceler
![]()
Amin canım sağlık gibisi yokRabbim hepimize şafi ismiyle şifa versinbende yarım saat önce filtre kahve içtim gün sonu insana iyi geliyor
![]()
İyi geceler canımİyi geceler minnoşlarım![]()
Unutmazsam hatirlatirim inşallah. Zaten Yazcam burada daCanım bana da hatırlatırmısın![]()
Ozge bezirci. Motivasyon cok guzel oluyor, kendisi de öğünlerini paylaşıyorGecen görmüştüm atsana ismini beraber takip edelim![]()
Tamam canım bakacağımOzge bezirci. Motivasyon cok guzel oluyor, kendisi de öğünlerini paylaşıyor
Daha çok küçüksün canım, Rabbim feraha çıkarsın. Ben 47 yaşındayımYaşım 28.
Kan degerlerime Ekim ayinda baktirdim normal çıktı. Psikolojik benim durumum
Günaydıb cancağızım. Kilo almakla mesgulum 90a doğru gıdıyorumChedarice nicki bulana kadar göbeğim çatladı. Nerdesin sen?
kackaloribu ? Peki sen? İse girdin mi durumlar nedir,?
Yaa kac gundur aklımdasın unutuyorum ameliyat olacaktın nasil gecti iyi misin canimGünaydıb cancağızım. Kilo almakla mesgulum 90a doğru gıdıyorum![]()
Çok iyi geçti cnm, sağol, hiç sorun yaşamadım, hiç ağrım olmadı, çok rahattı. 21 gun de raporluydumYaa kac gundur aklımdasın unutuyorum ameliyat olacaktın nasil gecti iyi misin canim
Afiyet olsun kaptanim ❤11 şubat menü
Sabah 2 kase akşamki tavuk çorbadan ictim
Öğlen bi parça gözleme 1 kurabiye şekersiz kahve 1 avuç cocopops
Akşam 2 kaşık alinazik 1 dilim ekmek 3 4 kaşık yoğurtlu makarna çocuğa yaptım canım çok çekti 1 küçük kase sütlaç
Bol bol su ictim bugün ben de diyet yapmadım
Sabah güzelce başlayalım bakalım yeniden
Zipzip-
Cordelia @Kinoalihatun
Afiyet olsun ablacim ❤Zipzip-
Cordelia @Kinoalihatun @Elhan
Kahvaltı 09.00
1 d tambugday
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
Yarım dilim kaşar
salatalık marul
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase kurufasülye
1 d tambuğday
1 dilim kek
2 kare bitter
Ara 21.40
1 wasa labneli
Su 2,5+
Spor
60 dk tempolu yürüyüş
Adım 13.818
Cordelia ve ben variz kaptanin olarakNe ortagim var
Ne kaptanim![]()
Yaa ne guzel cook sevindim canimÇok iyi geçti cnm, sağol, hiç sorun yaşamadım, hiç ağrım olmadı, çok rahattı. 21 gunde raporluydumbol bol dinlendim. Yedikçe yedim.