Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Canım inan ben salatalık almayı bıraktim bu nasıl hal bu nasıl düzen nasıl olck bugünkü halimize şükrediyoruz . Çünkü yeni bir güne uyandikca zam geliyor bebeklere süt yetistiremiyorum formül mama yida bıraktık 250 TL olmuş bir hafta gidiyor

sinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Ben geçen hafta acı yeşil biberi kilosu 50 liradan aldım, üstelik acı da çıkmadı

evet benim yüzde yüz pamuklu diye aldığım bir atlet markası vardı. üstelik düz modeli yani dantelli falan değil. 50 TL olmuş. Allahtan şimdi atletim falan var. o ne yaa 4 tane alsan sadece 200 TL atlet parası

Tesekkur ederim cnm
eceboce ortagim
Cok uzuldum bu fiyatlari gorunce ve sok oldum
Allah yardimciniz olsun cok korkunc fiyatlar ya
Bende azonce alisverisdzn geldim

Domates, salatalik, marol, elma, muz, bezelye, yesil fasulye, biber, danette, 3 tane biskuvi turu seyler aldim bunlarin fiyatini soylemeye cekindim suan bu fiyatlari gorunce (yurtdisinda yasiyorum)

Espri yaptım hayatım. Yaa okuldan mı kaptın noldugeçmiş olsun
Sağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.

Bende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
yapıyor kuzum kilo da etkiliyor
ayda 1.000 TL eder
Ben geçen hafta acı yeşil biberi kilosu 50 liradan aldım, üstelik acı da çıkmadı
Allahın biberi 50 TL nedir yaa
İyiyim çok şükür sen nasılsın
çok şükür canım iyiyim. 2 gündür yiyorum
Türk lirasıyla ne kadar tuttu canım merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…