Kırılma noktasıdır, dikkat edersen bu hafta güzel eksi gelir sanaBu hafta pek dikkat etmedim ama kilo 70-71 gibi geliyor
Bünyem sabitlemiş
Canım inan ben salatalık almayı bıraktim bu nasıl hal bu nasıl düzen nasıl olck bugünkü halimize şükrediyoruz . Çünkü yeni bir güne uyandikca zam geliyor bebeklere süt yetistiremiyorum formül mama yida bıraktık 250 TL olmuş bir hafta gidiyorsinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Ben geçen hafta acı yeşil biberi kilosu 50 liradan aldım, üstelik acı da çıkmadısinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
evet benim yüzde yüz pamuklu diye aldığım bir atlet markası vardı. üstelik düz modeli yani dantelli falan değil. 50 TL olmuş. Allahtan şimdi atletim falan var. o ne yaaDün pazarda yeşilliklerin demeti 5 tl , küçücük marul pazı tazesoğan 5 tl, brokoli 21, ıspanak 12, pırasa 6,5 , 5yufka 15,5. , yerli muz 15,5. Bir erkek atleti 50 liraydı. İç çamaşırı da giymeyelim artık
nerelerdesin migicim nasıl oldun?Merhabaa
İyiyim çok şükürnerelerdesin migicim nasıl oldun?
Dikkat edersem veririm evetKırılma noktasıdır, dikkat edersen bu hafta güzel eksi gelir sana
Tesekkur ederim cnmCordelia ️ @s i d e l y a
Elhan ️ pastelfit
@sara_28️ Lavinia_98
@ugurbocuuu️ @Nefesimmmsin
@limonlutarcinlikek️ @Kinoalihatun
sandriyon ️ eceboce
Ortaklarımız bu kadar baska ortak olmak isteyen varsa ekleme yapabiliriz
Cok uzuldum bu fiyatlari gorunce ve sok oldumsinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Evet canimkaptanım ortak olunca en çok kiloyu veren ortaklar mı kazanıyor?
Merhaba canimMerhabaa
Ben ağlardım. Acıyı çok severim. Acı olmayan biberi yemem.Ben geçen hafta acı yeşil biberi kilosu 50 liradan aldım, üstelik acı da çıkmadı
İyi gezmeler canım kaptanım.Hava cok guzel biraz dışarı cikiyorum kizlar merak etmeyin 5 gibi gelirim
Ben de coooook severim. Koca pazarda sadece bir yer satıyordu onunki de acı çıkmadı nasıl üzüldümBen ağlardım. Acıyı çok severim. Acı olmayan biberi yemem.
Sağ ol bitanem.Espri yaptım hayatım. Yaa okuldan mı kaptın noldugeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun kuzucumSağ ol bitanem.
Perşembe günü rüzgarlı ve soğuktu. Hava almak için dışarı çıktım üşütmüşüm muhtemelen. Koku ve tat kaybı olmadığı için içim rahat. İlaçlarım da var. Ayakta geçiriyorum şimdilik.
yapıyor kuzumBende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
ayda 1.000 TL ederCanım inan ben salatalık almayı bıraktim bu nasıl hal bu nasıl düzen nasıl olck bugünkü halimize şükrediyoruz . Çünkü yeni bir güne uyandikca zam geliyor bebeklere süt yetistiremiyorum formül mama yida bıraktık 250 TL olmuş bir hafta gidiyor
Allahın biberi 50 TL nedir yaaBen geçen hafta acı yeşil biberi kilosu 50 liradan aldım, üstelik acı da çıkmadı
çok şükür canım iyiyim. 2 gündür yiyorumİyiyim çok şükürsen nasılsın
Türk lirasıyla ne kadar tuttu canım merak ettim?Tesekkur ederim cnm
eceboce ortagim
Cok uzuldum bu fiyatlari gorunce ve sok oldum
Allah yardimciniz olsuncok korkunc fiyatlar ya
Bende azonce alisverisdzn geldim
Domates, salatalik, marol, elma, muz, bezelye, yesil fasulye, biber, danette, 3 tane biskuvi turu seyler aldim bunlarin fiyatini soylemeye cekindim suan bu fiyatlari gorunce(yurtdisinda yasiyorum)
Maaterfitte degil misinyapıyor kuzumkilo da etkiliyor
ayda 1.000 TL eder
Allahın biberi 50 TL nedir yaa
çok şükür canım iyiyim. 2 gündür yiyorum
Türk lirasıyla ne kadar tuttu canım merak ettim?
öyleyim. iki gündür kötü oldumMaaterfitte degil misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?