Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben de deneyeyim saol canım

Hindistan cevizi yağı yok ablacim alinca deneyeceğim favorilere ekledim
bilekliğim var ama merak ettim sitelerden fiyatlara bakayım dedim. bileklik fiyatları ne kadar artmış öyle iyi zamanda almışım çok şükür. fiyatlar fırlamış
Yaa keske alsaymisim dedim iki katina cikmis fiyatlar

Hindistan cevizi yağı yok ablacim alinca deneyeceğim favorilere ekledim

Yaa keske alsaymisim dedim iki katina cikmis fiyatlar
sinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL

sinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Dün pazarda yeşilliklerin demeti 5 tl , küçücük marul pazı tazesoğan 5 tl, brokoli 21, ıspanak 12, pırasa 6,5 , 5yufka 15,5. , yerli muz 15,5. Bir erkek atleti 50 liraydı. İç çamaşırı da giymeyelim artık

Cidden sinir bozucu nereye gidiyoruz bilmiyorum
Kis sebzeleri pirasa ispanak bile en az 10 lira oldular

Ben denemeye gidiyorum thank you

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…