ben de deneyeyim saol canımBir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Az önce kendim yaptım kalanını eşime biraktim. Üç kişiye yetiyor bu tarif.
Boleynkizi yapmış ve mesaj atmış bana. Bir sürü dua ediyor yavrum.
Yaptıktan sonra dönüş yaparsan sevinirim. Malzemeler inşallah vardır.
Sonucu paylaş tamam mı tatlım.ben de deneyeyim saol canım
Teşekkürler canımSayfanın ustunde profil resmine tikla
Hesabiniz ve favori yaziyor
Favoriye tikladiginda eklediğin mesajlari görebilirsin
Tartilmadim canım. Yarın bakarım. Sabah hastaydim biraz. Soyunamadim.Ortim naaaptın zayıfladın mı bugün@Elhan
Espri yaptım hayatım. Yaa okuldan mı kaptın nolduTartilmadim canım. Yarın bakarım. Sabah hastaydim biraz. Soyunamadim.
Hindistan cevizi yağı yok ablacim alinca deneyeceğim favorilere ekledimBir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Yaa keske alsaymisim dedim iki katina cikmis fiyatlarbilekliğim var ama merak ettim sitelerden fiyatlara bakayım dedim. bileklik fiyatları ne kadar artmış öyleiyi zamanda almışım çok şükür. fiyatlar fırlamış
sinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TLHindistan cevizi yağı yok ablacim alinca deneyeceğim favorilere ekledim
Yaa keske alsaymisim dedim iki katina cikmis fiyatlar
Dün pazarda yeşilliklerin demeti 5 tl , küçücük marul pazı tazesoğan 5 tl, brokoli 21, ıspanak 12, pırasa 6,5 , 5yufka 15,5. , yerli muz 15,5. Bir erkek atleti 50 liraydı. İç çamaşırı da giymeyelim artıksinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
Cidden sinir bozucu nereye gidiyoruz bilmiyorumsinir bozucu şekilde herşeyin fiyatı artıyor. ne olacak bilmiyorum. manavda kıl biber 41, patlıcan 31, çeri domates 28, kabak 20, ithal muz 37, yeşillikler 2,75, marul 8,5 TL
kaptanım ortak olunca en çok kiloyu veren ortaklar mı kazanıyor?@Cordelia️ @s i d e l y a
Elhan ️ pastelfit
@sara_28️ Lavinia_98
@ugurbocuuu️ Nefesimmmsin
@limonlutarcinlikek️ Kinoalihatun
@sandriyon️ @eceboce
Ortaklarımız bu kadar baska ortak olmak isteyen varsa ekleme yapabiliriz
Merhaba canımMerhabaa
Nasılsın pastelfitMerhaba canım
Canım bildiğin gibi zayıflama çalışıyoruzNasılsın pastelfit
Ben denemeye gidiyorum thank youBir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.
Bu hafta pek dikkat etmedim ama kilo 70-71 gibi geliyorCanım bildiğin gibi zayıflama çalışıyoruzsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?