Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor cok güzel canım afiyet olsun.kurupasta ve doğumgünü pastası ikisi birden olmasaymış keske.😍😘

Geçmiş olsun canım😘

Aynen mis kokulu kekim birinci olalım✌😘

Ben bu hafta senden umutluyum.bugün vücudunu şaşırttın yarından itibaren toplarsan süper olur😍😘
İnşallah inşallah 👍😁😘

12 Şubat
11.00 Bir dilim peynir, maydanoz, üç çeri , haş. üç yarım yumurta beyazı, üç zeytin, bir dilim kızarmış tahıllı ekmek, çay
12. Sade Türk kahvesi
14.00 Az bir leblebi, bir hurma , detoks suyu ( limon, maydanoz, yeşil çay)
16.30 Altı kaşık kabak yemeği, üç kaşık yoğurt, taze nane , tere
21.30 Bir ceviz , bir hurma, iki tane fındık
İki buçuk litre su

Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu pastelfit pastelfit ortim
Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3005338
Afiyet olsun kuşum. Yumurtanın sarılarını naptın 🤣
Kızlar demir,B12 vs.eksikligi konsantrasyon bozukluğu yapar mı:KK14:
Bence yapıyor çünkü bende eksik ordan biliyorum

İlaç kullandın mı canım şimdi nasılsın.araba kullanırken kafam sanki uçup gidiyor 😒

Cevabın için Sağol canım 💋
Canım ben ilaçları eczaneden alırım iki üç gün kullanırım sonra unuturum. Ne yazık ki uzun zamandır ilaç kullanmıyorum tahlil yaptırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Aslında ertelememek lazım. Sen benim gibi yapma ilaç verilirse düzenli kullan kuzum

Canım ben ilaçları eczaneden alırım iki üç gün kullanırım sonra unuturum. Ne yazık ki uzun zamandır ilaç kullanmıyorum tahlil yaptırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Aslında ertelememek lazım. Sen benim gibi yapma ilaç verilirse düzenli kullan kuzum
Yavrum sen niye kullanmiyorsun.once sağlık canım.bende bu hafta gidip vericem pandemiden beri baktirmadim.benim hep yerlerde ilaçlar yükseltiyor bırakınca geri düşüyor.vucutta depolama olmuyormuş teşekkür ederim canım 💋

Iyi geceler kizlar ❤💙💚💛
İyi geceler canım 🥰

Elhanım iyi olmana sevindim🥰
Teşekkür ederim kızlar. :KK60:
Gündüz gayet iyiydim güneş batinca üşütme belirtileri tekrar başladı. Dinlendim daha iyiyim.
dolunaydagel dolunaydagel tatlım keyifsizligin bir an önce seni terk eder inşallah. :KK68:Zaman kısa, kendimizi sevmek için geç kalmayalım. En güzel terapi ......saliver gitsin. :KK68:
12 Şubat
11.00 Bir dilim peynir, maydanoz, üç çeri , haş. üç yarım yumurta beyazı, üç zeytin, bir dilim kızarmış tahıllı ekmek, çay
12. Sade Türk kahvesi
14.00 Az bir leblebi, bir hurma , detoks suyu ( limon, maydanoz, yeşil çay)
16.30 Altı kaşık kabak yemeği, üç kaşık yoğurt, taze nane , tere
21.30 Bir ceviz , bir hurma, iki tane fındık
İki buçuk litre su

Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu pastelfit pastelfit ortim
Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 3005338
Afiyet olsun bitanem 🥰

Penguen

Sen kendinmi yapıyorsun Fulyacım
daha önce yapmadım ama yapmayı çok istiyorum. tarif almıştım. şimdilik hazır alırım canım.
Var kuzum bizim burda bir şarküteri var ordan alıyorum. Acı biberi çiğ de yerim közlenmiş de turşu da kızartma da her türlü yerim coook severim
sonradan aklıma geldi ben de görmüştüm :KK54:
Oyle canim yaa. Bugun annemle konustum pazara gitmis domatesin kilosuna 15 try demisler. Adam demis sabahtan beri bir kilo bile satadkm diye. Yazik yaaa.
evet satış da yapamıyorlar. evvelki hafta annemle pazara gitmiştik. çeri domates aldık 20 TL den 1 kilo. annem çocuk teşekkür ederim abla dedi diyor. halbuki pazarcılar bereket versin der. alışveriş yaptığı için teşekkür etmiş. zaten kış sebzesi ve de pahalı olunca millet gerekli görüp almıyor ki. satış yapamıyorlar. Allah cümlemizin yardımcısı olsun 🙏

kalan pişileri tupperware ye koydum demiştim. akşama kadar 1 tane sade kalmış. annem diyor ki hepsini mi yedin :KK57::KK57::KK57:

ben

IMG_20220211_174835.jpg

Bugün kötü beslendim sanki herşey karma karışık oldu

Sbah kahvaltılardan birer çatal bir kase yoğurt

Ogle incir kuru üzüm ceviz falan yedim
Bir tane biskrem üç tane kuş lokumu

Akşam bir tabak bulgurlu sarma ve cacık
Birazcik kepek ekmeği

Sonra iki çatal kek ufff bugün çok kötü hissediyorum Zipzip- Zipzip-
ugurbocuuu ugurbocuuu
Yarın nasıl toparlayyim acaba 🥺

Yavrum sen niye kullanmiyorsun.once sağlık canım.bende bu hafta gidip vericem pandemiden beri baktirmadim.benim hep yerlerde ilaçlar yükseltiyor bırakınca geri düşüyor.vucutta depolama olmuyormuş teşekkür ederim canım 💋
Gecmis olsun cnm mutlaka baktır cnm benimde kan seviyem dusuk evimde ilacı hiç eksik olmaz belirli zamanlarda kullanıyorum

Bugün kötü beslendim sanki herşey karma karışık oldu

Sbah kahvaltılardan birer çatal bir kase yoğurt

Ogle incir kuru üzüm ceviz falan yedim
Bir tane biskrem üç tane kuş lokumu

Akşam bir tabak bulgurlu sarma ve cacık
Birazcik kepek ekmeği

Sonra iki çatal kek ufff bugün çok kötü hissediyorum Zipzip- Zipzip-
ugurbocuuu ugurbocuuu
Yarın nasıl toparlayyim acaba 🥺
Canım ben yarın detox planlıyorum bol bitki çayı ve hafif yiyeceklerle 1 gün sikcaz dişimizi pazar günü artı gelmeyelim

Teşekkür ederim kızlar. :KK60:
Gündüz gayet iyiydim güneş batinca üşütme belirtileri tekrar başladı. Dinlendim daha iyiyim.
dolunaydagel dolunaydagel tatlım keyifsizligin bir an önce seni terk eder inşallah. :KK68:Zaman kısa, kendimizi sevmek için geç kalmayalım. En güzel terapi ......saliver gitsin. :KK68:
Öyle Elhanim ♥️@Elhan ♥️daha da iyi olurum yarına 😌♥️

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Kinoalihatun Kinoalihatun Elhan Elhan

Kahvaltı 09.30
1 d tambuğday
1 h yumurta
4 zeytin
Yarım dilim süzme peynir ve kaşar
Marul

Öğle 14.30
Döner salata ayran

Hastayım halim yok
Saat 22’de 1 fıstıkezmeli wasa yedim sadece