Ay canim Allah kolaylık versin senin isinde zor mizmiz hasta bi erkekvalla cnm eşim daha kötü ben iyiyim sadece oksürük ve halsizlik var bende ama eşim yatak döşek yatıyor. 1 gün önce de oğlum sabaha kadar ateşlendi. kovid olduğuna eminiz artık kız kardeşim bizde kalıyor ki oda ilçe saglık müd. çalışıyor onda da benzer belirtiler var en çok yoracak olan şey eşime bakmak olacak sanırım. erkeklerin hastalanmasını bilirsinizkanebede uzanmış masaj yaptırıyor bana artık psikolojıkmen mi bilmiyorum ama ayaklarım baya halsiz kendimi taşıyamıyorum gibi hayırr millet hasta olunca yemeden kesiliyor bende öyl3 bişey de yok şans işte
hiç sorma cnm yaaAy canim Allah kolaylık versin senin isinde zor mizmiz hasta bi erkek
Saglam dur sen dik dur yilma guclu kadin seni
Bende istah yoktu ama antibiyotik aldim yedim valla hemde olecekmis gibi hahaha
Teşekkür ederim canımGecmis olsun ablacim
Geçmiş olsun canımAy canim Allah kolaylık versin senin isinde zor mizmiz hasta bi erkek
Saglam dur sen dik dur yilma guclu kadin seni
Bende istah yoktu ama antibiyotik aldim yedim valla hemde olecekmis gibi hahaha
Sen iyi ol canim adimlar onemli degilZipzip- ugurbocuuu
kızlar ben adım yarışından çıksam olur mu mümkün mü bilmiyorum. Takımı olumsuz yönde etkilemek istemiyorum. çünkü şimdiye kadar 468 adımdayım yürüyecek ve spor yapacak enerjiye sahip değilm bunun için gerçekten üzgünüm
Günaydın canim ❤Günaydın
Sporlu bol danslı egzersizli günler
Evet canim bu videoKol çalışma videosu buydu demi
Selam MasterFitin Muhteşem sporcu hatunları
Bu hafta 2 video belirledim. 2 video yaparsanız Toplam 1.500 puan kazanacaksınız.
1. Video 500 puan 2. video 1.000 puan olacak
1. Video Ben seçtim 500 puan
2.videopastelfit seçti. 1.000 puan
Not: Sağlık sorunu olanlar , hamileler ve benim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın lütfen.
Zor hareketleri kolaylaştırın ya da yapmayın lütfen...
Masterfit Yarışması 22.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| 58.3 | Kırmızı Kaptan | |||||||
2 |
| 65.3 | Kırmızı | |||||||
3 |
| 81.3 | Kırmızı | |||||||
4 |
| 73.1 | Kırmızı | |||||||
5 |
| 99.9 | Kırmızı | |||||||
6 |
| 64.8 | Kırmızı | |||||||
7 | K KarlarKralicesi | 65.5 | Kırmızı | |||||||
8 |
| 62.15 | Kırmızı | |||||||
9 | O oya17 | Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 |
| 76.35 | Mavi Kaptan | |||||||
2 |
| 61.1 | Mavi | |||||||
3 |
| 66.8 | Mavi | |||||||
4 |
| 65.0 | Mavi | |||||||
5 |
| 73.0 | Mavi | |||||||
6 |
| 84.3 | Mavi | |||||||
7 |
| 55.5 | Mavi | |||||||
8 |
| 81.6 | Mavi | |||||||
9 |
| Mavi-Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | ||||||||||
1 |
| 67.7 | ||||||||
2 | @limonlutarcinlikek | 61.7 | ||||||||
3 |
| |||||||||
4 |
| 87.5 | ||||||||
5 |
| 66.9 | ||||||||
6 |
| 82.6 | ||||||||
Geçmiş olsun canımİyi pazarlar
Evet hayatım yaaneyse sen dinlen. Ben daha hafif hastayım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canım
Hastayım ama gayret ediyorum kaptanım
Bence pişman olmamalısın yedin afiyet şifa olsun unut gitsin bugün yeni bir gün temiz beslenip bol bol su içersen erir gider bu kadar stres iyi değilçok pişmanım ama kendimi kötü hissediyorumkan şekerim oynadı sanırım. bir de evde olmaktan sıkıldım. yarın düzene girerim Allahın izniyle.
kahve içiyorum şimdi
Tamam canım afiyet şifa olsun şimdidenBugün gerçekten açım bugün güzel beslendimakşam seni etiket lerim sende yediklerini atarken beni etiketle
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım
Kışın elektirik kesilmesi zor oluyor.çabucak gelir inşallahElektrik kesildi, şarjlarımız bitti, ev soğudu, internet de biter birazdan
Geçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.valla cnm eşim daha kötü ben iyiyim sadece oksürük ve halsizlik var bende ama eşim yatak döşek yatıyor. 1 gün önce de oğlum sabaha kadar ateşlendi. kovid olduğuna eminiz artık kız kardeşim bizde kalıyor ki oda ilçe saglık müd. çalışıyor onda da benzer belirtiler var en çok yoracak olan şey eşime bakmak olacak sanırım. erkeklerin hastalanmasını bilirsinizkanebede uzanmış masaj yaptırıyor bana artık psikolojıkmen mi bilmiyorum ama ayaklarım baya halsiz kendimi taşıyamıyorum gibi hayırr millet hasta olunca yemeden kesiliyor bende öyl3 bişey de yok şans işte
Allah sifa versin ablacimGeçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
Sağlıklı günlerimiz olsun canımAllah sifa versin ablacim
Aaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlat inşallahGeçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?