Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese merhaba kızlar eve yeni geldim ve direkt yemeğe gömüldüm hem regl oldum hem emziriyorum şekerim fena düştü. Tek öğün kapatacağım bugünü sonrasında akşam kefir içerim maden suyu Türk kahvesi derken günü böyle kapatacağım çünkü tek öğünde almam gerekeni fazlasıyla aldım

Evet canım çok güzel bir meslek
Evet ya ellerim çok ödemli sıcaklardan mı oluyro parmaklarım şiş resmen hissediyorum
ödem atıcı şeyler iç canım bence

Hepmizin gönlüne göre olsun canım. Kadın dediğin her cephede savaşıyor işte
İnşallah bu sene ikimiz de okullarimiza iyice adapte oluruz
Çok sevindim biliyor musun ilk günün güzel geçmesine dua etmiştim sana canım.
Bu arada okullarda hemşire olması ne kadar iyi birşey. Ben tek olursun saniyordum bak ekip arkadaslarin da varmış. Ki bu harika birşey, umarım çok çok iyi anlaşırsınız.
Geçmiş olsun holter her anı kaydeder şimdi. Kolaylıklar boncukcum. Dualarimiz senle canim
kızlar burası hiç eskisi gibi aktif değilmiş
Aslında bence yine de iyi. Yaz tatili ya aynı anda denk düşülmüyor herkesle. Bir de benim önerim de özgeyle aynı. Herkes kendini biraz daha tanitsa daha çok ortak yan çıkar. Daha fazla muhabbet döner. Sacede 3 kişi doğru düzgün anlattı kendini

Kızlarcim kizlarcim kuafordeyim sabahtan beri. Ombre yaptiriyorum. Bana güzel enerjiler yollayın hemenn
Güzel olsun sonuç

Bu arada hiç dikkat edemedim bu sıra rejimime. Adana'ya kaç defa geliyom sonuçta diyerek ver elini... Artık siz tamamlayın

Taa 9 eylüle verdiler günü, 1 ay daha sporsuz geçecek gibi duruyor. Dr ultrasonla bakmıştı zaten dün o zaman söyledi kaçak var diye. Bugün ayrıca acile de gittim çarpıntım olunca. Kan tahlili yaptılar.
Teşekkür ediyorum ablam
Boncuk2307 canım yarın sabah mi belli olacak sonuçların? Bize yazarsın boncuk kaptanim
9 eylülde takılacak holter, bugün de acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı. Tam 1 saat bekledim acilde girebilmek için e tabi o saate de ne çarpıntı kaldı ne bir şey yani. Çok sinir oldum

İyi akşamlar menümü yazıyorum

Kahvaltı
1/4 muz
1 bardak kefir tarçın shake yaptım

Ara
Türk kahvesi 1 kare çikolata 2 hurma

Akşam
1dilim kepek ekmek
1 tabak etli bezelyeli yemek
1 ince galeta

Ara
1 ince dilim sade dondurma

20 dk bisiklet sürdüm

Ellssa Yawrukush
Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…