- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.597
- 798
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun kaptanim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun kaptanim![]()
Hadi inşallah canım ben de güzel bir sonuç bekliyorum inşallah kendimden ve sizdenEvet canım bugün erken kapattım yarına güzel bir eksi görürüm inşallah
Teşekkür ederim saracim. Sağlıklı günler dilerim hepimize.Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah![]()
Geçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
İnşallah bitanemgeçmiş olsun canım. Allah şifa versin kolaylıkla atlatırsın inşallah![]()
Sanki bir yerde hastayım diye yazmıştın. Yanlış hatırlıyorum demek ki. Hasta olma kuzum iyi ol inşallah.Ben iyiyim yahu. Kötü müyüm yoksa![]()
Pozitif çıkınca hemen arıyorlar. Aramadilarsa korkmana gerek yok. Allah şifa versin hepinize.sagol cnm test verdık 6,7 gibi çıkar sonuç
Aye aye captainCordelia
@pastel34
fesang
DeryaOnDiet
@mavilimYesilim
@dolunaydagel
@DombiliKus
@Aomine Daiki
Çok iyi gidiyoruz canlarım.Bu gün pazar diye bozmayalım lütfen diyetlerimizi.sularımız içilsin sporlar yapılsın ki yaglar akıp gitsin çıtır bayanlar olarak yaza giriş yapalım.![]()
Koku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum.
Canım geldiler onlar, şu an yanımda çekirdek cips bisküvi yiyolar. Bugün bir şey yapmadı burda oh rahatladım :)))Ara ogun yap olmazsa canim
Gorumcen de gelecek![]()
Afiyet olsun kaptanim13 şubat menü
Sabah az az zeytin peynir 1 dilim ekmek 2 dilim sucuk
Öğlen 1 dilim ekmek le salata ve yine kahvaltılık türü çok az
Akşam 3 kase çorba 1 dilim ekmek salata
Az adım kaldı onu birazdan atarım
Zipzip-
Adimi düşünme ablacim sen iyi ol gerisi önemli değilKoku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum.![]()
Hepimiz rahatladikCanım geldiler onlar, şu an yanımda çekirdek cips bisküvi yiyolar. Bugün bir şey yapmadı burda oh rahatladım :)))
Fazla adımlarını bana transfer etsenAfiyet olsun kaptanim
Adimi düşünme ablacim sen iyi ol gerisi önemli değil
Olur 12000 adimdayim simdiFazla adımlarını bana transfer etsen![]()
Sen iyi olmaya bak canım üzüldüm nasıl peki genel durumunuz zorlanıyor musunuzKoku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum.![]()
Afiyet olsun canim çayımı aldim geldim bende
bizim de şimdi yemek oluyor. az önce içtim. yemekten sonra da yeşil çay içerimAfiyet olsun canim çayımı aldim geldim bende![]()
Afiyet olsun canimbizim de şimdi yemek oluyor. az önce içtim. yemekten sonra da yeşil çay içerim![]()