Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kolaylıkla atlatırsın inşallah 🙏
İnşallah bitanem ❤️ teşekkür ederim.
Ben iyiyim yahu. Kötü müyüm yoksa🤔🤔🤔🤔:KK19:
Sanki bir yerde hastayım diye yazmıştın. Yanlış hatırlıyorum demek ki. Hasta olma kuzum iyi ol inşallah.
sagol cnm test verdık 6,7 gibi çıkar sonuç
Pozitif çıkınca hemen arıyorlar. Aramadilarsa korkmana gerek yok. Allah şifa versin hepinize.

Elhan Elhan şu anda covid misiniz covid e benzemiyor diyordun😔
Koku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum. 🥺

13 şubat menü
Sabah az az zeytin peynir 1 dilim ekmek 2 dilim sucuk
Öğlen 1 dilim ekmek le salata ve yine kahvaltılık türü çok az
Akşam 3 kase çorba 1 dilim ekmek salata

Az adım kaldı onu birazdan atarım

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim♥️

Koku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum. 🥺
Adimi düşünme ablacim sen iyi ol gerisi önemli değil

Sen iyi olmaya bak canım üzüldüm nasıl peki genel durumunuz zorlanıyor musunuz

pazar keyfi yapın :kahve::KK68:

9BA7D83B-C067-431A-8655-3050E90527F2.jpeg

cumayla beraber menüler dağıldı iyice. bugünkü artı canımı sıktı aslında 😔 sanırım evde olmanın da etkisiyle patlama yaşadım. bugün düşündüm dünkü pişiler olsaydı yine aynı miktarda yer miydim? yok dedim yesem bile o kadar değil.

neyse olan oldu. bugün de mükemmel değildi. ama önceki iki gün gibi de değil. benim dışarı çıkma vaktim gelmiş anlaşılan :KK51: tamamen ekmeksiz bir gündü hayalim ama ekmek yedim. baktım sıkınca olmayacak, çünkü o modda değilim. dedim normal yiyeyim. Allahın izniyle toplayacağım ama 🙏🙏🙏

Back
X